Economie

Het Japanse Parlement geratificeerd van een nieuwe overeenkomst op de TRANS-Pacific partnership

Toets lager huis van het Japanse Parlement op vrijdag geratificeerd een nieuwe overeenkomst over een TRANS-Pacific partnership (TPP), die werd gesloten vooraleer de elf landen die deelnemen aan het partnerschap. /TASS/. Dit is de tweede keer als de Japanse parlementariërs zou bekrachtiging van de overeenkomst op de TPP is de originele versie, die nog deel uitmaakte van de Verenigde Staten, werd goedgekeurd door de afgevaardigden op het einde van 2016. De deelnemers in deze zone van vrij verkeer van goederen, diensten, kapitaal en technologieën was om de 12 landen: Australië, Brunei, Vietnam, Canada, Maleisië, Mexico, Nieuw-Zeeland, Peru, Singapore, Chili, Japan en de Verenigde Staten. Echter, de President van de Verenigde Staten Donald trump onmiddellijk na zijn aantreden aangekondigd dat Washington weigert de TPP, de overeenkomst, de in zijn advies geeft onverschuldigd uitkering is voor de concurrenten en niet volledig rekening houden met de Amerikaanse belangen. De weigering van de Verenigde Staten sloeg de overeenkomst, echter, de overige leden verder overleg in januari, tijdens de bijeenkomst in Tokio overeengekomen om een nieuw gecorrigeerd overeenkomst waarbij in 11 landen. TOKYO, 18 mei. Voor de ratificatie van het document gestemd door de meerderheid van de afgevaardigden van de tweede kamer van het Parlement. Relevante nieuwe overeenkomst werd vorige week in Chili, de Ministers van economie van de 11 landen die deelnemen aan het partnerschap. De oorspronkelijke TPP overeenkomst na zeven jaar onderhandelen, werd ondertekend in februari 2016 in Nieuw-Zeeland.