Economie

Het hoofd van de Nizhny Novgorod regio gepresenteerd aan buitenlandse investeerders, de ontwikkelingsmaatschappij van de regio

Buitenlandse investeerders het aangaan van de Internationale Gemeenschap, de Vereniging van Nizhny Novgorod (ICANN), is gekeken naar de Corporation voor de ontwikkeling van Nizhny Novgorod in de regio, die, in het bijzonder, is complex ondersteuning van investeringsprojecten op het principe van een venster. ICANN werd in 1997 opgericht met het doel om buitenlandse bedrijven en burgers in de regio Nizhny Novgorod om contacten te leggen met de autoriteiten. /TASS/. Volgens de persdienst van de regionale overheid, de vergadering werd ook bijgewoond door de Adjunct-Minister van economische ontwikkeling van Rusland Oleg Fomichev, die de bereidheid geuit om actief te werken met de Nizhny Novgorod beleggers in het kader van Federale programma ‘ s waarin ze ge├»nteresseerd zijn. “In de vergadering gehouden in het formaat van een zakelijk Ontbijt, beleggers werden gepresenteerd Corporation ontwikkeling van de regio. NIZHNY NOVGOROD, 18 mei. De organisatie gaat zich richten op de specifieke problemen van de beleggers, de interactie afzonderlijk met elkaar, en voor het classificeren van deze problemen, samen met de ministeries, met mij het produceren van installatie-oplossing,” zei Nikitin. Het bevat de grootste internationale bedrijven, die hun activiteit uitoefenen op het grondgebied van Nizhny Novgorod in de regio. Over deze TASS zei de waarnemend Gouverneur van de regio Nizhny Novgorod Gleb Nikitin. ICANN, President, CEO van Hexagon Composieten Rus Ingvar Bratsberg gewezen op het belang van de relatie van de lokale overheid om zaken in de locatiekeuze van buitenlandse investeerders, ondanks het feit dat in de regio Nizhny Novgorod is zichtbaar voor de ondubbelzinnige steun van de internationale business. De vergadering sprak het hoofd van de Corporation Maxim Tevs, die meldde dat dergelijke bijeenkomsten met beleggers zijn gepland om te worden gestructureerd door de sector. “Het zal worden gedaan om voor de overheid te begrijpen wat er gebeurt in de regio met het bedrijf, en dat bedrijf heeft gerealiseerd wat de voeding kan helpen in elk specifiek geval”, – ik citeerde het in een press-service.