Economie

Het Chinese Ministerie van buitenlandse zaken geen informatie over de geplande aankopen door China van de VS. producten met $200 miljard

“Onlangs in de media verschenen de informatiedie een AMERIKAANSE ambtenaar zei naar verluidt gemaakt naar China, het voorstel tot verhoging van het volume van de aankoop van het bedrag van US $200 miljard. In reactie, de chinese Raad van state heeft besloten tot het opleggen van 25 procent invoerrechten op Amerikaanse auto ‘ s, bonen en andere agrarische producten – een totaal van 106 items. Zie ook

Trump op het spoor van een handelsoorlog

Op 3 April, Washington kondigde zijn voornemen tot invoering van een 25 procent recht op 1300 artikelen geïmporteerd uit China producten, dat is $50 miljard. Dan trump de opdracht om de voorbereiding van een nieuwe lijst van geïmporteerde Chinese producten (voor een totaal van $100 miljard) voor het opleggen van extra verplichtingen. Overleg van vertegenwoordigers van de overheden van China en de Verenigde Staten op de handel en de economische problemen in Washington plaatsvond zonder dat de verklaringen van de Chinese kant over de bereidheid van Peking om de stijging van de aankopen van producten uit de VS ter waarde van $200 miljard per jaar aan vermindering van het tekort van de Verenigde Staten. Zoals gemeld op donderdag door Reuters, het verwijzen naar bronnen in de administratie van de zwerver, de Chinese delegatie stelde dat later vergaderingen in Washington, gehouden van 15 tot en met 19 mei tijdens het bezoek van Liu hij in de Verenigde Staten, een pakket van tariefconcessies, en wordt uitgedrukt in een bereidheid om te vergroten aankopen van Amerikaanse producten, die samen de vermindering van het begrotingstekort met $200 miljard. /TASS/. © REUTERS/Jason Lee

PEKING, 18 mei. Ik Wil zeggen dat deze geruchten onjuist zijn, verzeker u,” zei hij. Dit werd vermeld op vrijdag op een regelmatige briefing van de officiële vertegenwoordiger van het Chinese Ministerie van buitenlandse zaken Kang Lu. Minister van financiën Steven Mnuchin en Vice-Premier van de Raad van state van de VOLKSREPUBLIEK china Liu hij bij de gesprekken in Beijing 3-4, consensus bereikt over een aantal economische vraagstukken en besloten tot de oprichting van een mechanisme voor het oplossen van handelsgeschillen.