Economie

Het Chinese bedrijf heeft plannen om te bouwen in Tsjetsjenië, de fabriek voor elektrische bussen

Bedrijf Foton Motor Group is opgericht in 1996, met het hoofdkantoor in Beijing. Het Chinese bedrijf Foton Motor plannen om te bouwen in Tsjetsjenië, een fabriek voor de Assemblage van elektrische bussen met een productiecapaciteit van 500 eenheden van voertuigen per jaar, meldde TASS de persdienst van de regionale Ministerie van industrie en energie. In het kader van het werkbezoek van de vertegenwoordigers van Foton Motor company bezocht de fabriek “Chechenavto” in Argun, aldus het Agentschap. /TASS/. Zoals opgemerkt aan de ontmoeting met de Chinese collega ‘ s, is een voorwaarde voor de uitvoering van dit project is de beschikbaarheid van land voor de benodigde infrastructuur en de garantie voor de verdere implementatie van producten,” aldus de persdienst. GROZNY, 17 mei. “De vreemde de hand van de bouw van een fabriek voor de Assemblage van elektrische bussen met een productiecapaciteit van 500 eenheden van voertuigen per jaar. Is de grootste producent van commerciële en personenauto ‘ s.