Gezondheid

FSIN: ongeveer 80% van de gevangenen in Rusland, waar hun zinnen in de regio ‘ s bewoond door

Tijdens het evenement, eerste Adjunct-Directeur van de Federale penitentiary van de service van Rusland Anatoly Rudy en de hoofden van de departementen van de Federale penitentiary van de dienst voor video-conferencing beantwoord vragen van de leden van de regionale PMC. Volgens Vedenjapina, om dit doel te bereiken mag een vermindering van het aantal veroordeelden in de plaatsen van de vrijheidsbeneming. Dit werd aangekondigd door het hoofd van de Afdeling uitvoering van het vonnis en spetsuchet van de Federale penitentiary van de service van Rusland Igor Vedenyapin, het beantwoorden van vragen van de leden van de regionale publieke monitoring commissies tijdens de eerste georganiseerde evenement “Straight talk”. /TASS/. “Wij verzenden naar andere regio’ s alleen degenen die werkzaam is geweest in de handhaving van de wet, omdat ze zijn opgenomen in aparte instellingen”, – zei de vertegenwoordiger van het FSIN. MOSKOU, mei 17. Tot 80% van de gevangenen in Rusland, waar de zinnen van de vrijheidsbeneming in de regio ‘ s waar ze wonen. Bovendien, in de afgelegen regio ‘ s verzenden en vooral gevaarlijke recidivisten, die eveneens aangehouden afzonderlijk. Het werd georganiseerd door de Federale penitentiary van de service van Rusland en de Openbare ruimte van de russische Federatie. “Nu 80% van alle gevangenen hebben wij serveren een straf [opsluiting] of verblijfplaats [regio] in de nabijheid van de woonplaats”, – zei Vedenyapin, het beantwoorden van een vraag van het lid van de PMC van de Omsk regio. Vanwege het kleine aantal vrouwelijke kolonies, vrouwen die al het bedienen van een zin, worden ook verzonden naar andere regio ‘ s. In Omsk oblast, zei Vedenyapin, ook stuurde gevangenen uit Tuva en Tomsk regio. De vertegenwoordiger van de Federale penitentiary van de dienst verzekerd zijn dat het werken op de creatie van de mogelijkheden van mensen om hun zin, in de buurt van hun woonplaats (in de koloniĆ«n in het Algemeen en de strikte modus), blijft door het type te wijzigen van instellingen of het maken van hen in de paragrafen andere soort regime.