Economie

Forum component fabrikanten zal worden gehouden van de tentoonstelling “Innoprom-2018” een tweede keer

“In twee dagen zijn we erin geslaagd om een vergadering te houden met de volgorde van de 30 bedrijven, 25% van hen beschouwen we als het ware werkrelatie die we van plan zijn te nemen op een hoger inhoudelijk niveau van de onderhandelingen”, – commentaar op de resultaten van het forum, 2017, de Algemeen Directeur van open bedrijf “de Ulyanovsk machine-tool de fabriek” Alexey Antipin. Het forum zal worden bijgewoond door klanten zoals Schlumberger, Ulyanovsk machine tool plant (DMG MORI), Groep KAMP, Perm plant van metaalbewerking centra (PSMC), “Pumori-engineering investeren”, KOSKO, ABB, en anderen. De deelnemers aan het forum bespreken de vooruitzichten van de samenwerking met de hoofden van de grote bedrijven-klanten en ook het verzamelen van de maximale aantal voorstellen en contacten, aldus het rapport “Innoprom”. Meer dan 60 kleine en middelgrote bedrijven, waaronder General Electric, Schneider Electric, Siemens, etc hebben al eens in het 1e forum in 2017. Internationale industriĆ«le tentoonstelling “Innoprom” jaarlijks gehouden. Op de Internationale industriĆ«le tentoonstelling “Innoprom-2018” te worden gehouden van de 2e Forum component fabrikanten. Formaat 20 minute Express vergaderingen mogen klanten om zich vertrouwd te maken met de situatie op de markt van leveranciers van componenten en het verwerven van nuttige contacten in de B2B-markt. Deelnemers aan het Forum zal tonen prestatie in diverse sectoren: machine-en investeringsplanning, zware industrie, power engineering, automotive engineering, de productie van olie en gas apparatuur. TASS, 18 mei.