Economie

Experts: de fabrikant kan verlaten van Rusland in het straffen van de uitvoering van sancties

Zie ook

Wat u moet weten over het wetsvoorstel met betrekking tot de reactie tegen de Verenigde Staten

“Naar onze mening, de vaststelling van het ontwerp-de Federale wetgeving in de voorgestelde tekst zal leiden tot een ernstige verslechtering van zowel de buitenlandse investeerders en russische bedrijven, het gevolg kan zijn om het minimaliseren van hun activiteiten”, – volgt uit het document. Volgens de Vereniging, de rekening kan “het land is de afname van de investeringen, verlies van banen, de verslechtering van de competitieve omgeving”. /TASS/. Het volgt uit de brief van de Vereniging de Voorzitter van de Doema Vyacheslav Volodin, dat beschikbaar is op de TASS. De Vereniging van groothandelaren en fabrikanten van consumentenelektronica en computerapparatuur (RATEK) is van mening dat de vaststelling van de ontwerp-wet op de verantwoordelijkheid voor de tenuitvoerlegging van buitenlandse sancties op Rusland zou kunnen leiden tot de intrekking van de fabrikanten van de russische markt. Volgens de maximale straf voor de uitvoering van de Westerse sancties tegen Rusland wordt geleverd in de vorm van vier jaar gevangenisstraf. Het wetsontwerp werd ge├»ntroduceerd op 14 mei door de luidsprekers van de Doema en de Federatie Raad Vyacheslav Volodin en Valentina Matvienko, evenals de leiders van alle parlementaire partijen. Het is een aanvulling op het wetboek van strafrecht artikel 284.2 van de “Beperking of weigering tot het uitvoeren van normale zakelijke transacties of transacties te helpen bij de handhaving van de beperkende maatregelen die zijn opgelegd door een buitenlandse staat, de Unie van buitenlandse Staten of internationale organisatie”. MOSKOU, mei 17. In dit verband RATEK gevraagd aan de Voorzitter van de Doema Vyacheslav Volodin aan het uitstellen van de invoering van het wetsvoorstel.