Gezondheid

Expert: “de Belangrijkste medewerkers TASS” een opvallend fenomeen in de tentoonstelling activiteiten van de regio ‘ s

De geschiedenis van de stad in de fotografie”. Een gemeenschappelijke thematische draad – de geschiedenis van het Agentschap TASS en de tentoonstelling van zeldzame voertuigen – de volledige verzameling van unieke foto ‘ s en bieden de meest complete beeld van de reikwijdte van de foto-service en de meest belangrijke punten in de geschiedenis van het land,” zei Prudnikova. “Tentoonstelling persbureau TASS begint een reis door de steden van Rusland. Gedurende deze tijd, het werd bezocht door meer dan 60 duizend Moskovieten en de gasten van de hoofdstad. De tentoonstelling “het Breken van beelden: de Telegraaf opent de archieven” in de Centrale zaal van de tentoonstelling “Manege” in Moskou. Cultureel en educatief project van de oudste news Agency van Rusland TASS – “de Belangrijkste frames. De auteur van de meeste van de foto ‘ s – een correspondent van de Photochronicle TASS Sverdlovsk regio Anatoly grahas, winnaar van de internationale competitie van de fotojournalistiek World Press Photo in 1956 en 1980. TASS opent photo archives” is het resultaat van een grootschalige operatie, die natuurlijk in 2015-2016 TASS gedigitaliseerd, toegeschreven en ingedeeld zijn historische fotografie collectie van meer dan 860 duizend beelden uit het begin van de twintigste eeuw. Te onthullen interessante details uit het leven van de helden foto ’s om meer te leren over gebeurtenissen die verband houden met, zie zwart-wit foto’ s in kleur of in beweging helpt de technologie voor toegepaste realiteit in een speciaal ontworpen mobiele app “Tasnimi” voor Android en iOS. De wereld werd gezien van de pagina ‘ s van de Sovjet-pers, was glad en gepolijst door de scherpe ogen van de redactie en censuur,” legde hij uit. 2017

© Michail Japaridze/TASS

EKATERINBURG, op 17 mei. Vele jaren bezig met het project “Ekaterinburg. De première-vertoning van “sleutelposities” in Ekaterinburg zal een nieuwe rubriek – “las vegas”, die gewijd is aan de geschiedenis en ontwikkeling van de Oeral. 20 thematische secties, kijkers zullen meer dan duizend historische foto ‘ s, de auteurs van meer dan 250 fotografen, die werkte bij het Agentschap in de verschillende jaren en in verschillende steden en republieken van de SOVJET-unie. Algemene partner – de Oeral mijnbouw-en metallurgische bedrijf (OOO “UMMC-holding”). Deze mening werd geuit door TASS, het hoofd van het Directoraat voor regionale ontwikkeling, het State Museum and exhibition center “ROSIZO”, de Commissaris van de Oeral industriële Biënnale van de hedendaagse kunst Alisa Prudnikova. “Ik ben van plan om te studeren zorgvuldig de tentoonstelling van TASS. Speciaal voor de tentoonstelling uit de middelen van het Agentschap en de Polytechnic Museum in Ekaterinburg zal worden geleverd aan de originele apparatuur, modellen, waarin journalisten werken en die de wereld het verzenden van sms-berichten en foto ‘ s TASS. Première van het project vond plaats van 1 tot en met 24 November 2017 op de Moscow Manege. “Ten eerste, het werken met historische informatie in de beelden zelf: beroemde mensen, belangrijke gebeurtenissen, Etnografie (kleding, kapsels, het interieur, het uiterlijk van de steden, auto’ s, enz.). “In dit geval fotografie archief vergelijkbaar met de stenen van het oude gebouw, die behoren tot een bepaalde generatie van mensen bouwen hun bedrijf. Daarnaast is de tentoonstelling presenteert foto ‘ s van de eerste President van Rusland, Boris Jeltsin. Zie ook

Fotografen zullen houden lezingen bij de tentoonstelling “sleutelposities” TASS in Yekaterinburg

De kinderen tekenen van strips op de onderwerpen van de tentoonstelling “sleutelposities” TASS in Yekaterinburg

De tentoonstelling “Toets personeel TASS” wordt geopend in Ekaterinburg op 19 mei

Yekaterinburg zal het uitgangspunt zijn voor de regionale ronde van de cultureel-educatief project TASS. Ik ben er zeker van dat dit project zal een lichte tentoonstelling van de activiteiten van de regio ‘ s. Ik hoop dat de makers van de tentoonstelling hebben gekozen voor deze weg,” zei hij. “Sleutelposities” in Yekaterinburg

Cultureel en educatief project “de Belangrijkste frames. /TASS/. Bezoekers kunnen niet alleen om de unieke foto ’s van het verleden, maar om te horen de verhalen van fotografen TASS over de geschiedenis van de beroemdste foto’ s die werden de winnaars van de World Press Photo. Volgens Berkowitz, een historische bron is een speciale methode van interpretatie, er zijn verschillende strategieën van het lezen van het fotoarchief. De organisator van de tentoonstelling in Yekaterinburg “Jeltsin Centrum” TASS en met de steun van de Gouverneur van Sverdlovsk regio. De derde manier is om te proberen uit de foto ’s van het verleden op te bouwen in hun eigen begrip van het tijdperk, om ideeën te vinden en drama, verschillen van die van de Sovjet-pers, en foto’ s. Naast dat gedaan heeft enorm veel werk aan de digitalisering en selectie van foto ‘ s voor bijna honderd jaar, met behulp van moderne Museum technologie heeft ons toegestaan om te bieden iconische beelden van live commentaar van de auteurs. SPECIALE

Tentoonstelling van unieke foto ‘ s in die levende geschiedenis van het land
Een weinig bekende kaders van fotografen TASS kan bekeken worden in de zaal van de tentoonstelling “Manege”

Volgens de conservator van het centrum van Yekaterinburg fotografie “Maart” Artyom Berkovich, de digitalisering van het fotoarchief is een belangrijk cultureel werk, het is moeilijk te overschatten. Officiële partners: BCS Ultima private banking, OJSC AK “de Ural Airlines”, Polytechnisch Museum (Moskou). De andere, meer moeilijke manier is om te proberen te beschrijven en te analyseren en het beeld van de wereld, waaronder begrepen door middel van fotografie, aangeboden lezers een russische krant. TASS opent foto-archieven”, die opent in Yekaterinburg in “Jeltsin Centrum” op 19 mei, zal het een opvallend verschijnsel in de tentoonstelling activiteiten van de regio ‘ s. De zomer zal het derde deel en de helft van de foto ’s werden genomen door fotografen TASS Sverdlovsk”, zei hij. De expositie beslaat bijna een eeuw – vanaf 1920-er jaren tot heden.