Economie

Expert: de belangrijkste functie van de dorpen van de Noord-Kaukasus wordt recreatie

Georganiseerd door de Noord-Kaukasus Instituut-tak van Ranepa, met de steun van de Gevolmachtigd vertegenwoordiger van de RF-President in Noord-Kaukasische Federale district van de russische Ministerie van de Noord-Kaukasus Zaken. TASS fungeert als informatie-partner van het forum. De tweede internationale forum “de Noord-Kaukasus: ruimtelijke ontwikkeling en menselijk kapitaal” in Pjatigorsk op 17-19 mei. “De bottom line is dat er sprake is van een herstructurering van de ruimtelijke functies van dorpen – ze zijn niet agrarische en recreatieve. /TASS/. Het spreken over de ontwikkeling van de recreatieve mogelijkheden van de Noord-Kaukasus, de deskundige opgemerkt dat de implementatie voorkomt grotendeels het beeld. Nu is er anders geconfigureerd periferie, de ontwikkeling gaat om kleine punten,” zei ze. De belangrijkste functie van de dorpen van de Noord-Kaukasus, met name in de bergachtige gebieden, wordt de recreatieve en niet landbouw. Dus stap voor stap moeten we voor het uitbreiden van de infrastructuur, om het aanbod te vergroten – voor het eerst voor de jongeren en de armen, dan voor exoten,” zei Zubarevich. PJATIGORSK, 18 mei. Dit advies TASS op het forum “de Noord-Kaukasus: ruimtelijke ontwikkeling en menselijk kapitaal” in Pjatigorsk werd uitgedrukt door de arts van de geografische Wetenschappen, Professor, Lomonosov Moscow state University Natalia Zubarevich. Lijken soms de boerderij – iemand ge├»nvesteerd. “Mensen gingen naar de “Elbrus”. Na het in staat zal zijn om het te veranderen, wordt het mogelijk de ontwikkeling van de macro-regio.