Economie

Een inwoner van de vrije haven van Vladivostok zullen bouwen van vijf catamarans voor de Republiek Korea

Groep van bedrijven Composiet scheepsbouw is actief sinds 2000 en is vandaag één van de weinig betrokken bij de bouw van de passagier en een vloot van het type catamaran, en patrouilleren en werk vaten gemaakt van composiet materialen op de russische scheepsbouw markt. Volgens de persdienst van het bedrijf nu is de bouw van twee 10-meter motor catamaran Pacifico Avontuur 99 voor de russische klant en twee 12-meter passagier catamarans Pacifico Cruise 120 om gebruikt te worden in Primorye. De vertegenwoordigers van het bedrijf, vertelde de waarnemend Gouverneur van Primorye Andrey Tarasenko tijdens een rondleiding over het bedrijf, de pers-service van beheer van Primorye. Een van hen is een plezier catamaran ocean Voyager klasse Pacifico 117, lengte 12 m, met een capaciteit van 24 passagiers en het bereiken van een snelheid van 27 knopen per uur, die is besteld voor het vervoer van passagiers in de Republiek van Korea”, – vermeld in het bericht. TASS, 18 mei. Een inwoner van de vrije haven van Vladivostok, het bedrijf Composiet scheepsbouw zal de bouw van vijf catamarans voor de Republiek Korea. De administratie toegevoegd dat alles voor een partner uit Zuid-Korea zal produceren vijf van dergelijke schepen. De onderneming telt momenteel meer dan 60 hooggekwalificeerde medewerkers die getraind zijn in het toonaangevende scheepsbouw bedrijven in de wereld. “In de winkel, waar hij de waarnemend Gouverneur, – verschillende vaten van verschillende graad van paraatheid. Tijdens de periode van activiteit van het bedrijf geïmplementeerd meer dan 50 projecten geregistreerd 12 auteursrecht, octrooien.