Economie

Dvorkovich: russische bedrijven hebben om vraag te creëren voor innovatie in de land

Dvorkovich opgemerkt dat onder leiding van Viktor Vekselberg innovation center “SKOLKOVO” wordt actief ontwikkeld en SKOLKOVO startups geld te verdienen. De eerste internationale conferentie “Innovaties voor bedrijven” werd gehouden op 17 mei in Moskou is het Technopark “SKOLKOVO”. /TASS/. Ik denk dat het onze taak is om het minimaliseren van deze risico ’s en het maken van een korte weg van idee naar uitvoering”, – zei Dvorkovich. De conferentie aanbevolen meer dan 30 sprekers, onder wie vertegenwoordigers van JSC rosseti, Rosatom, “NTC Tatneft”, OJSC “Enel-Rusland”, SAP Labs CIS, en andere bedrijven. MOSKOU, mei 17. Russische bedrijven en bedrijven moet de vraag naar innovatie in het land. Dit werd vermeld op donderdag door de waarnemend Vice-Premier Arkady Dvorkovich op de eerste internationale conferentie “Innovaties voor bedrijven.”

“Grote bedrijven moeten de vraag voor innovatie en we zullen doorgaan ze te duwen tot deze activiteit, omdat we geloven dat het kan brengen wederzijdse voordelen – zowel door de bedrijven en de SKOLKOVO Foundation, en start-UPS,” zei hij. Volgens senior Vice-President op innovaties, SKOLKOVO Foundation Kirill Markt, het innovatie centrum moet worden beschouwd als een plaats waar zaken kunt het vinden van antwoorden op vragen die betrekking hebben op de innovatieve motor van de ontwikkeling. “We begrepen dat de risico’ s van de overgang van onderzoek en ontwikkeling van producten waar vraag naar is in de markt.