Gezondheid

DUM van Tatarstan zal worden beloond met een ticket voor de Hadj van de winnaars van de wedstrijd van de leerkrachten van de tataarse taal

Om deel te nemen aan de wedstrijd heeft het recht docenten in het beroep gedurende ten minste tien jaar. “DUM van Tatarstan en de officiële Hajj operator in Tatarstan “DUM RT Hadj” kondigen een wedstrijd tussen de leerkrachten van de tataarse taal-en letterkunde van de middelbare scholen van de Republiek Tatarstan “mijn volk, Mijn religie” Winnaars wacht een hoge beloning – een reis naar de Hadj in 2018″, – vermeld in het bericht. De Hadj is één van de vijf pijlers (eisen) van de Islam, hij is een bezoek aan de Islamitische Heilige plaatsen in Saudi-Arabië. De Hadj eindigt met het begin van Eid al-Adha, die dit jaar valt op 1 September. De geestelijke administratie van de Moslims (DUM) van de Republiek Tatarstan plannen voor trips naar de Hadj, de winnaars van de wedstrijd tussen de leerkrachten van de tataarse taal. /TASS/. De wedstrijd wordt gehouden in het formaat van de test in de fundamenten van de Islam. Elke Moslim minstens één keer in je leven moet maken van een bedevaart naar de Heilige plaatsen, als het fysieke en financiële mogelijkheden. Volgens de resultaten van de jury kiest 30 winnaars. Dit werd gemeld door de druk-service van DUM. KAZAN, 17 mei.