Economie

De Voorzitter van de Centrale Bank: tussen de verzekeraars en de NPF bleef levensvatbaar, maar bleef problematisch

En we moeten er erg ingewikkeld, moeilijk Raad van beslissingen, zijn we bereid om te schrijven deze bedrijven in de markt, onder de garantie van de eigenaars onder de voorwaarden van de veranderende business modellen, financiering, of zij moeten zich terugtrekken uit de markt. Mechanisme van de reorganisatie van de NPF bestaat momenteel niet. De wet op de reorganisatie van de verzekeraars werd in 2018, maar nog geen bedrijf op deze faciliteit niet is schoongemaakt door. Zelfs als een aantal bedrijven hebben reeds op de interne modellering, voor de beoordeling van de niveaus van de verliezen die zijn ontwikkeld in de voorgaande perioden, zoals aangegeven bank-praktijken, het is nog steeds erg veel nodig om te recyclen. /TASS/. Wat te doen met hen – zal beslissen over de nieuwe Directeur,” zei Chistyukhin. Petersburg international legal forum. Moeilijke situatie in het segment van de bedrijven omgaan met de verzekering van de aansprakelijkheid van de ontwikkelaars, maar rechtstreeks van de kandidaten op de redding er, zei Chistyukhin. Markt NPF

Dezelfde fase van de goedkeuring van de markt is gekomen en voor privé-pensioenfondsen. En voor ons is het duidelijk dat de nieuwe Directeur van de verzekeringsmarkt Afdeling, in geslaagd het project te verplaatsen non-stop, het tempo van die is opgenomen in onze plannen om te proberen voor het einde van 2022 het systeem te verzamelen,” zei Chistyukhin. “We keurde de markt van de niet-levensvatbare partijen, maar het blijft problematisch. Deze vraag is niet zo zeer een met redenen omkleed oordeel over de wijze waarop veel van hoe wij van mening dat de inspanningen van het management en de eigenaren zijn in staat om dingen te veranderen voor het beter. “Voor ons betekent dit een fundamenteel verschillende beoordeling van risico’ s, afstemming van de bedrijven het systeem van risicomanagement, interne ratingmodellen. SINT-PETERSBURG, 17 mei. Het toezicht van de Centrale Bank van de russische Federatie voor verzekerings-bedrijven en private pensioenfonds (NPF) is het invoeren van een nieuwe fase: in deze markten rendabel blijven spelers, maar bleef problematisch, TASS gemeld aan de Voorzitter van de Centrale Bank Vladimir chistyukhin in het St. Een andere taak van het nieuwe hoofd van de Afdeling verzekering van de Bank – de werkzaamheden aan het project Solvency II (risico-gebaseerde aanpak voor de evaluatie van de solvabiliteit). Bovendien is het nieuwe hoofd van de Afdeling collectieve belegging en vertrouwen het beheer van de Centrale Bank zal moeten brengen aan” het systeem van individueel kapitaal (IPK) – een nieuw mechanisme van het pensioensparen, de inleiding werd uitgebreid besproken in de regering vorig jaar. “Geen van deze bedrijven, als wij sluiten “Rosgosstrakh” kan niet worden opgeroepen systematychesky, maar toch, dit is al middelgrote bedrijven die hun eigen business, klanten, bouwde het model. “Ik hoop van harte dat we dit jaar krijgt een wetgevende discussie en misschien de consolidatie systeem (IPC). Volgens hem zijn deze bedrijven in de markt van verzekeringen zijn niet veel, maar ze zijn. Dan moet je een groot aantal van voorschriften die de NPF is aangepast in hun systeem om klanten aan te trekken, werken met pensioen beheerder,” zei Chistyukhin. Het is zeer onwaarschijnlijk dat deze bedrijven komen in aanmerking voor revalidatie, voegde hij eraan toe. De moeilijkheid is dat dit bedrijf werken, geen dummy, dat was vroeger,” zei Chistyukhin. In feite is de business analist, die ziet er in de toekomst”, zei de Voorzitter van de Centrale Bank. “We passeerden de makkelijkste fase van het toezicht, de zogenaamde clearing van de verzekeringen markt van volledig arbeidsongeschikt spelers, en nu begint de volgende fase – wanneer wij onderneming, die er zijn van die of van de andere niveaus. Om te beslissen wat te doen met deze spelers is één van de doelstellingen van de twee nieuwe hoofden van afdelingen van de Bank – en verzekeringsmarkt Afdeling, Philip Gabunia en het Ministerie van collectieve investering en het vertrouwen van het management, Kirill Pronin, die kwam in het kantoor op 15 mei.