Economie

De regering van de regio Ulyanovsk voorgesteld om de vrijlating van de leden van SPIK in de regio van een aantal belastingen

In het bijzonder, zijn de tarieven op 0% belastingen op de activa van de organisaties, evenals de vrijstelling van de motorrijtuigenbelasting voor de duur van de Speke”, – vermeld in het bericht. In ruil voor de verplichting om te investeren in een specifieke industriĆ«le projecten, in het bijzonder, kan het verkrijgen van fiscale prikkels in de vorm van een volledige vrijstelling van de onroerende voorheffing of het verlagen van de tarieven van de inkomstenbelasting naar 0% (de standaardwaarde is 20%), evenals garanderen unraised belastingdruk voor de duur van het contract. “Ontvangen van andere voordelen deelnemers Speke worden gedwongen om te zoeken naar de status van de belangrijkste investering project dat is een hoge belasting. Dit werd gemeld door de persdienst van de regionale overheid. /TASS/. ULYANOVSK, 17 mei. De autoriteiten in de regio Ulyanovsk overweegt de mogelijkheid om vrijstelling te verlenen voor de deelnemers van speciale beleggingscontracten (SPIC) van sommige belastingen. Echter, voor de inkomstenbelasting zijn er beperkingen: de voordelen worden alleen geleverd als de inkomsten uit de verkoop van producten die zijn geproduceerd op specinvtehnica, is niet minder dan 90% van de totale omzet. Het mechanisme van de conclusie specinvtehnica werkt in Rusland sinds 2015. Binnenlandse of buitenlandse bedrijven en individuele ondernemers kunnen een lijst maken met de bevoegde Uitvoerende overheid (Ministerie, de regionale regering). Volgens de Minister van ontwikkeling van de concurrentie en de economie van de regio Rustem Davletshin, nu in de wetgeving van de regio Ulyanovsk voor beleggers de uitvoering van projecten in het kader van specinvtehnica, het regionale tarief is ingesteld op nul, alleen over de winst belasting voor de duur van dit contract. Voorgesteld wordt om het te verwijderen door het opzetten van deze bedrijven speciale concessies op alle taksen, gezien het feit dat de regionale begroting het verschil in aanpak ontbreekt”, – legde hij uit. Zoals gemeld, op 15 mei, de Interdepartementale Commissie keurde het project Speke tussen het Ministerie van industrie en handel van de russische Federatie en Isuzu, het verstrekken van voor de oprichting van de productie van voertuigen met wielen (chassis) van de merken UAZ en Isuzu op de plaats van de productie van Japanse bedrijven in de regio Ulyanovsk. “Het aantal is aangekondigd aan de Gouverneur voorstellen ook in de oprichting van een speciale fiscale stimuli aan de deelnemers van de speciale beleggingscontracten.