Gezondheid

De overblijfselen van 127 soldaten ontdekt in de Leningrad regio in de expeditie “Raven-2018”

“Onze bevindingen nog meer waardevol, omdat die militairen over het algemeen was er geen informatie. De zoekmachines hebben nog uitzoeken hoe hij belandde op dit front

Weten te vinden familieleden opgewekt uit de grond van dit voorjaar, het rode leger Aksyonov, geboren in Ryazan regio. Tot op heden, de zoekmachines zijn de voorbereiding van de reconstructie – “de dag van de bevrijding van Osty”. “Ontdekte de overblijfselen van tien soldaten, niet kan worden geïdentificeerd – de Finnen waren beroemd hamsteraars, nam al, dus om te herstellen van de namen van de doden is niet mogelijk. Veel werk om te doen omwille van de “zwarte diggers”, die op het moment op zoek was naar wapens, en de resten van de soldaten net verspreid. Het zal gehouden worden op de site van het Museum onder de open hemel “Ostinsky grens”, waar gereconstrueerd lijn van verdediging van de finse troepen en het rode Leger. Zijn geroepen, waar – onbekend, verdween in de oorlog, zelfs niet ontbreekt. “Expeditie naar het gebied van de tractus van Voronovo georganiseerd plaats vond voor de zesde keer, hoewel de eerste reis was in 2004. /Offset. Strijders Daniel Aksenov en naar huis te sturen, zijn nu in onderhandeling met de besturen van Orenburg en Ryazan regio ‘ s, hoe om alles te regelen,” aldus het Agentschap gesprekspartner. Volgens hem zijn er in het hoofd, in geslaagd om het verzamelen van alle gelegen op de top van de resten van de dode. Een deel van de wijk werd bezet door de finse troepen van oktober 1941 tot 24 juni, 1944, in de omgeving van Asti georganiseerde verdediging. Vier jaar was er gevechten in deze plaats, van September 1941 tot januari 1944 doodde een groot aantal mensen. De tweede fase van de expeditie

In augustus en September, de zoekers over om te gaan in de tweede etappe van de expeditie “Raven-2018”. Aan het einde van de expeditie in het laboratorium kan niet lezen de opmerking in het medaillon Vertinskogo Stanislav Stanislavovich, een patroniem nog een verduidelijking. Tcheprasova en Parmankulov begraven op het Nieuwe monument Maluksa samen met collega-soldaten, omdat zij niet verdeeld waren. De plaats is gekozen voor het onderzoek omdat ze vochten 286 infanterie Leningrad rode banner divisie, die werd opgericht in de buurt van Vologda. De namen van de

Tijdens de expeditie obnaruzhiteli native Chkalov regio (vandaag Orenburg regio) het rode leger Mikhail Ivanovich Danilov, die, in aanvulling op het medaillon, gevonden abonnement op de lepel badge “Guard” en het kompas. Gezocht in de omgeving van Asti

Daarnaast Vytegra tak van de zoekmachines in het voorjaar expeditie ontdekt hebben tien van het rode leger in de buurt van het dorp van de Plas Vytegra district van Vologda regio. Nu moet zoeken in de put, kraters, loopgraven. Door medailles “Voor moed” is ingesteld Cheprasov Efim polikarpovich, een inwoner van het Altai gebied, samen met hem in de krater werden de resten van een soldaat Chudoba Parmankulov, zijn naam heeft hij geschreven op de lepel. En het medaillon Vertinskogo bij toeval gevonden, keek roestige schelpen, had verroeste papier,” zei Metelkin. “Er is nog werk genoeg voor een zeer lange tijd. Er is het verlies van 700 mensen, 2,5 miljoen mensen op dezelfde hoogte voor de dag, en wij zijn niet zo veel”, zei de veteraan van zoekmachine verkeer. Dit werd gemeld TASS de Voorzitter van de Vologda tak van de russische militair-historische vereniging, het hoofd van de search expeditie van Alexander Metelkin. De familie wilde hem begraven in de regio Moskou, in de buurt van het graf van zijn vrouw. Ze zal worden begraven op 23 juni, de prijsuitreiking is gepland om de memorabele datum – de Dag van de bevrijding van Osty” – zei metyolkin. Al onze expeditie ontdekt de overblijfselen van 127 soldaten, vandaag de dag weten te identificeren acht namen, velen hebben gevonden familieleden. TASS Natalia kazakovtseva/. Volgens hem, in de expeditie dit voorjaar werd bijgewoond door de zoekers van Moskou, Petersburg, Moskou, Leningrad, Vologda, Kirov, Kostroma en Pskov provincies, Altai, Bashkortostan, Tsjoevasjië, Udmurtia, Boerjatië – een totaal van meer dan 300 mensen. Zoekmachines in de loop van de expeditie “Raven-2018,” vond de resten van 127 soldaten van het rode leger in het gebied van de tractus van Voronovo van het Kirov district Leningrad regio, vandaag de namen van acht mensen. VOLOGDA, 17 mei.