Economie

De luchtvaartmaatschappij “Icarus” kreeg een boete van 100 duizend roebel-voor vertragingen van vluchten

“De rechter een besluit over de benoeming van de LLC “Luchtvaartmaatschappij “Icarus” bestuurlijke bestraffing in de vorm van een boete van 100 duizend roebels”, – vermeld in het bericht van het Ministerie. KRASNOYARSK, 18 mei. Volgens de autoriteiten, de schuld van de vliegmaatschappij, werd tegengehouden door vier vluchten op de routes Mineralnye Vody – Moskou, Phuket – Belgorod, Phuket – Krasnoyarsk – Zhukovsky Bakoe. Op hetzelfde moment in schending van de Federale wet reserve vliegtuigen werden niet verstrekt of toegekend te laat. De luchtvaartmaatschappij “Icarus” kreeg een boete van 100 duizend roebels voor vertragingen in februari en Maart van dit jaar. Dit werd gemeld op vrijdag een druk-dienst West-Siberische vervoer openbaar Ministerie. /TASS/. De luchtvaartmaatschappij “Icarus” is gebaseerd op de luchthaven Emelyanovo in Krasnoyarsk stad en voert regelmatig en Charter passagier vervoer van de steden van Rusland in de badplaats.