Economie

De London court zal proberen om te beslissen over het geschil over Norilsk Nikkel voor de jaarlijkse vergadering

Waarvan de argumenten die het hof meer overtuigend en wat is het lot van de transactie op de aankoop van “RUSAL” aan hem te danken voor 1,9% van de aandelen van “Norilsk Nickel” – de belangrijkste vragen waarop het antwoord is nee. Zie ook

Vertegenwoordiger Abramovich, Kerimov was ge├»nteresseerd in Crispian pakket in “Norilsk Nickel”

Potanin probeerde te onderhandelen met Deripaska de weigering van “Rusala” van het recht van terugkoop van aandelen “Norilsk Nickel”

De rechtbank gehoord de argumenten van de Heer Deripaska en Potanin in het geval van de verkoop van aandelen “Norilsk Nickel”

Vanaf 14 mei de rechter luisterde naar alle belangrijke stakeholders over de verkoop van de aandelen van MMC Norilsk Nickel. Na de co-eigenaar van Nl+ (de belangrijkste eigenaar van RUSAL, die eigenaar is van 27.8 procent van Norilsk Nikkel) en Oleg Deripaska, en Interros eigenaar Vladimir Potanin sprak over zijn visie op de situatie, werd het duidelijk dat het niet eens om hun geschil voor te leggen aan de rechter. Deripaska en Potanin heeft gehouden in het gerecht voor meer dan zes uur, maar niet cross – hun posities werden geuit op verschillende dagen. Zoals gemeld TASS een bron dicht bij een van de partijen, is het de verwachting dat op 22 mei, zal worden gemarkeerd met een meer nauwkeurige timing van de beslissing op de vordering Deripaska. Derde zakenman Roman Abramovich, de bedoeling die te verkopen van een pakket aandelen van “Norilsk Nickel” en doen herleven van de oude conflict van aandeelhouders GMK – het niet-verschijnen voor de rechtbank, zijn partij was vertegenwoordigd door de managing Director van Millhouse (beheert de beleggingen van de Roman Abramovich), David Davidovich. LONDEN, mei 17. Positie “Rusala” in de rechtbank, gepresenteerd Deripaska en de President van Nl+ Maxim Sokov, van buiten “Interros” Potanin werd gemaakt door het Plaatsvervangend hoofd van de investering van het bedrijf Aleksey Bashkirov. Ondertussen eindelijk een streep onder de hoorzittingen zullen worden volgende week bekendgemaakt. Deze positie werd geuit door de rechter na de hoorzitting op donderdag. Het high court in Londen proberen te maken van een beslissing over de vordering mede-eigenaar van Nl+ Oleg Deripaska te Crispian Investering van Roman Abramovich over de verkoop van aandelen in Norilsk Nikkel voor de jaarlijkse vergadering van aandeelhouders van de vennootschap. /TASS/.