Economie

De herkomst van de sieraden zijn vanaf 2019 zal het mogelijk zijn om te bepalen met een smartphone

Pilot een systeem van het bijhouden van de herkomst van de sieraden heeft ontwikkeld Goznak. “In de eerste fase zou niet gelden markeringen direct aan producten en adres van de informatiestromen,” zei Mozes. In het bijzonder, waren er sporen van zilver. Industriële markering sieraden in Rusland zal beginnen op 1 januari 2019, vertelde verslaggevers Plaatsvervangend Minister van Financiën Alexei Moiseev. Hij bevestigde dat vanaf 1 januari in overeenstemming met de instructies van President Vladimir Poetin, worden alle producten die zijn aangegeven op de labels voor de speciale twee-dimensionale machine-leesbare code. “Het zal gelegen twee-dimensionale code, machine-leesbaar, inclusief het gebruik van een smartphone. Hij herinnerde zich dat sinds 1 juni start de pilot fase voor de etikettering van producten. “Als voor de markering stenen en ringen, dan zal het gebeuren als de technologische gereedheid van zowel de producenten als de regelgevende instanties. Toen Mozes zei dat ‘kleine en goedkope artikelen worden niet gemarkeerd”. Natuurlijk, de belangrijkste lasten zal vallen op de overheid die het verwerven van de juiste apparatuur,” aldus de Minister. Volgens hem zijn de eerste markering zal betrekking hebben op de “grotere, duurdere producten,” dan alle anderen. Dat is, de persoon die het kopen van het product kan het gebruik van uw smartphone om uit te vinden waar het goud of steen, waar het product werd affilirovano, gesneden, verzameld,” vertelt Mozes. /TASS/. Het toestaan van de kopers voor het bijhouden van de herkomst van de sieraden met uw smartphone. © Artyom Geodakyan/TASS

MOSKOU, mei 17. Hij legde uit dat de samenwerking zal worden gebouwd tussen de FCS-gehalte kamer en Gokhran. Zie ook

ALROSA plannen voor het lanceren van een systeem van het bijhouden van de herkomst van diamanten met een gewicht van 2 karaat

Tentoonstelling van de sieraden van het huis van Bvlgari wordt geopend in de musea van het Kremlin van Moskou in September

Zwitserse sieraden maker duurzaam gewonnen goud

De Centrale Bank is gebleken dat de regeling van illegale transacties tussen pion winkels en juweliers

In de eerste fase, de etikettering is niet uitgevoerd op het product en op het label, legde hij uit.