Economie

De financiering voor de winter voorbereidingen in Primorye zal verhogen van 38% naar 5,5 miljard

“Net voor de financiering van maatregelen inzake de voorbereiding van de huisvesting en gemeenschappelijke diensten voor de verwarming van het seizoen 2018 – 2019 is gepland voor het toewijzen van ongeveer 5,5 miljard roebel, met inbegrip van het budget van Primorye – bijna 2 miljard roebel. In totaal voor de komende winter in de regio voor te bereiden meer dan 14,5 duizend huizen en sociale objecten, 840 cv-ketels, bijna 10 duizend van verwarming, water en riolering netwerken, meer dan 12 duizend netwerken. De financiering van de voorbereiding voor de verwarming van het seizoen 2018 – 2019 in de Primorsky regio zal toenemen van 38% naar 5,5 miljard roebel, dat is 2,1 miljard roebels meer dan de hoogte van de financiering tot 2017 – 2018. De persdienst opgemerkt dat tijdens het stookseizoen 2018 – 2019 Primorye moet kopen bijna 300 duizend ton stookolie, meer dan een miljoen ton steenkool, van 12,5 duizend ton diesel. TASS, 18 mei. Huisvesting en gemeenschappelijke complex van Primorye moet volledig worden voorbereid voor de verwarming van het seizoen op 15 oktober. Dit werd gemeld op vrijdag de pers-de dienst van de gewestelijke administratie. Het resterende bedrag van de middelen van de gemeenten en gemeentelijke bedrijven”, – vermeld in het bericht. Volgens de persdienst, de voorbereiding voor het nieuwe stookseizoen is begonnen in alle gemeenten van de regio hebben al ingestemd met de reparatie programma, definieert target data van de prestaties.