Economie

De exploitant van de Kerch ferry zal verminderen personeel te wijten aan de invoer van een brug naar de Krim

Dus, op 16 mei, de eerste dag van het verkeer op de brug, veerboten gebruikt 3318 passagiers vervoerd 153 auto ‘ s, 973 van de truck, 51 bus. De aanleg van de spoorlijn deel van de brug blijft de opening is gepland voor 2019. Opgemerkt wordt dat de reductie in het aantal auto ‘ s hebben voorrang in de wachtrij, zal de oversteek meer comfortabel voor zware vrachtwagens. Nu de doorvoer rekening houdend met het werk van de zes veerboten en een vooruitgang van 20 minuten kunt u dragen een dag 2,5 duizend vrachtwagens. Het aantal vrachtwagens vervoerd, is niet gewijzigd. Als het niet wordt opgegeven hoeveel werknemers worden verminderd. KRASNODAR, 17 mei. De openingsceremonie werd gehouden op 15 mei met de deelname van de russische President Vladimir Poetin, op 16 mei in de vroege ochtend van de brug begon het verkeer. Zie ook

Krim-brug. Echter, terwijl het schip eigenaren zijn geïnteresseerd om te werken op de veerboot lijn zal betrekken alle zes schepen. De noodzaak voor de bouw ontstond na de hereniging van de Krim met Rusland in 2014. “Voor de verdere werkzaamheden van het transport complex met de lading van voertuigen is de geplande verbouwingen gefinancierd locaties in de buurt van de haven, die het verblijf van stuurprogramma ’s op de kruising comfortabeler”, aldus de onderneming. Ook in “Zee administratie”, zei dat na de opening van het verkeer op de Krim brug de doorstroming van auto ‘ s met de ferry, zoals verwacht, is afgenomen. De brug zal zorgen voor een ononderbroken transport links het Schiereiland naar andere regio ‘ s van Rusland. Krim-bridge overspannen het Schiereiland Kertsj (de Krim) van het Schiereiland Taman (Krasnodar-regio). Met de vermindering van de medewerkers wordt betaald, de vergoeding bepaald door de arbeid van de wetgeving van de russische Federatie”, aldus de persdienst. Dossier

“Misschien, met voldoende voorzieningen voor vervoer toegankelijkheid, het aantal operationele veerboten zal worden verminderd. Krim-brug

Weg onderdeel van de brug is dat het Schiereiland de Krim naar andere regio ‘ s van Rusland, is gepland om te openen in December van dit jaar, maar werd voltooid zes maanden voor de deadline. Het personeel van “Marine management” zal worden beperkt tot het bedrag dat nodig is om de ferry terminal op basis van de behoeften van de transport complex. In de eerste fase, de brug is alleen toegankelijk voor auto ‘ s en bussen, vrachtwagen verkeer is verboden tot de herfst. De gebruiker door middel van het oversteken van de Straat van Kerch plannen te verminderen, het personeel en eventueel het aantal veerboten na een deel van het verkeer overgedragen op de opengesteld voor voertuigen Krim-brug, die op donderdag op verzoek van TASS, OOO “Maritieme Directie, verantwoordelijk voor de werking van de kruising. /TASS/.