Economie

De Doema zal voorstellen om een uitbreiding van het aantal bedrijven dat zijn verplicht om te accepteren Bank kaarten

Deze week, de Voorzitter van de Centrale Bank Dmitry Skobelkin zei dat de Centrale Bank van plan is uit te voeren verklarende werken aan de verbetering van de mogelijkheden van het girale betaling onder de auto dealers. Als nu de omzet-eis alleen van toepassing op bedrijven in de retail-en offline handel, in de toekomst zal uitbreiden naar online winkelen, zei Aksakov. Afgevaardigden van de Doema voorstellen tot uitbreiding van de lijst van bedrijven die verplicht zijn om mensen met de mogelijkheid van betaling voor goederen en diensten via credit card, vertelde de journalisten het hoofd van de Doema Comité op de financiële markten Anatoly Aksakov. “We gaven opmerkingen aan alle betalings-instrumenten kunnen worden gebruikt in de zin van Visa en MasterCard voor de betaling op het Internet,” voegde hij eraan toe. We doen het in de wet op de bescherming van de consument schrijft,” – zei Aksakov. Vanaf volgend jaar de drempel zal geleidelijk afnemen, en in 2020 de deputaten stellen voor om verplicht te accepteren alle kaarten werken in Rusland betalingssystemen bedrijf met een jaarlijkse omzet van 10 miljoen roebel. Een van de redenen voor de terughoudendheid van bedrijven om te accepteren betaling via credit card – hoge tarieven banken esquires. “We introduceren een wetsvoorstel met betrekking tot online betalingen, omdat we vergeten over hen. Dossier

Nu op grond van de wet te aanvaarden op de kaart “de Wereld” moet alle verkooppunten met een omzet van 40 miljoen roebels per jaar. De omzet zal ook voorschrijven vergelijkbaar met de omzet van de detailhandel. Volgens hem nu nog zijn er gevallen wanneer de saloons set 3-4% marge op de auto, indien de koper wil betalen met een creditcard. Daarom is het noodzakelijk om op te lossen ook deze vraag, de Plaatsvervangend zei. De Voorzitter van de Doema Comité voor financiële markt Anatoly Aksakov

© Anna Isakova/foto-Afdeling van de Doema van de russische Federatie/TASS

MOSKOU, mei 17./TASS/. Ik denk dat dat geleidelijk aan, vanaf 1 januari 2019 zal 20 miljoen roebel, en vanaf 1 januari 2020 10 miljoen roebel,” – zei Aksakov. “Kan de wet voorschrijven aansprakelijkheid voor dergelijke dingen, want het is een schending van de rechten van de consument. Zie ook

Betaling-kaart “de Wereld”.