Gezondheid

De Directeur van het Kremlin Musea, verteld over de restauratie van de maria hemelvaart-Kathedraal

Ze legde uit dat het proces van herstel, niet alleen van de bogen van de Kathedraal, maar ook van de fresco ‘ s die er zijn. De veronderstelling is de Kathedraal van het Kremlin van Moskou ligt vorig jaar op de restauratie, open voor bezoekers tijdens de werkcyclus. Na de dood van Metropolitan Peter (eerste metropoliet van de russisch-Orthodoxe Kerk) de Kathedraal werd de begraafplaats van de metropolen en de patriarchen. De laatste uitgebreide restauratie in de Maria-Kathedraal werd uitgevoerd om de 500ste verjaardag in 1974-1976. /TASS/. “We hadden veel werk, we zijn momenteel bezig in de ruimte op het dak. Dit werd gemeld op donderdag op een pers-conferenties de Algemeen Directeur van het Kremlin van Moskou Musea Elena Gagarina. In 2008 werd uitgevoerd complexe engineering – geodetische en technische inspecties van de Kathedraal, die een behoefte aan grootschalige restauratie. Ik hoop dat iedereen die komt naar het Kremlin, zal de Kathedraal van de assumptie bezoek en zie de fresco ‘ s en andere monumenten,” – zei Gagarin. “Zodra wij gewist, wij vertellen en laten zien wat we hebben gevonden”, zei Gagarin. Vanaf de late VIJFTIENDE eeuw in de maria hemelvaart-Kathedraal werd gebouwd op de grote koning werd, en vervolgens het rijk van de russische keizers, was de inhuldiging van de metropolen en de patriarchen. Maakt bepaalde voorwaarden om ervoor te zorgen dat vocht niet doordringt in het lichaam van de Kathedraal en de niet bederven de fresco ‘ s binnenin de Kathedraal,” – zei Gagarin. “De Kathedraal gedurende de drie jaren, die gaat naar de restauratie, zullen we niet in de buurt. Maria hemelvaart-Kathedraal van het Kremlin van Moskou, opgericht in 1474-1479 jaar door de italiaanse architect en ingenieur Aristoteles Fioravanti en voor eeuwen is de belangrijkste Kathedraal van de russische staat. De veronderstelling is de Kathedraal van het Kremlin van Moskou

© Sergey Bobylev/TASS

MOSKOU, mei 17. Ze voegde eraan toe dat momenteel wordt gewerkt aan de mate waarin ze gevonden interessante muurschilderingen.