Economie

De CPS voor het eerste kwartaal van 2018 was aan de circulatie zijn onttrokken meer dan 56 ton groenten en fruit

In Rospotrebnadzor aan herinnerd dat het kopen van groenten en fruit moet worden in locaties gesanctioneerde handel, waar de monitoring van de kwaliteit en veiligheid van producten en bij de aankoop moet je aandacht besteden aan het uiterlijk van fruit en groenten op de voorwaarden van de opslag. Opgemerkt wordt dat voor de periode voor de sanitair-chemisch, microbiologisch en fysisch-chemische parameters werd onderzocht ongeveer 19 duizend monsters van fruit en groenten. De Federale dienst voor toezicht van de rechten van de consument bescherming en het welzijn van de mens (Rospotrebnadzor) voor het eerste kwartaal van 2018 verwijderd uit de verkoop van meer dan 56 ton van fruit en groenten die niet voldoen aan de verplichte vereisten. Zoals gemeld in het persbericht van de russische autoriteiten, ongeveer 13 ton van deze producten ge├»mporteerd. “Voor het eerste kwartaal van 2018 door CPS verwijderd uit de verkoop van meer dan 56 ton groenten en fruit, niet te voldoen aan de verplichte vereisten, met inbegrip van 12,6 ton van ingevoerde producten,” – zei in een verklaring op de website van het Agentschap. MOSKOU, 18 mei. /TASS/.