Economie

De Centrale Bank zal de invoering van aanvullende rapportage voor banken, als gevolg van de verkoop van producten van derden

Petersburg international legal forum. “Je kan het invoeren van een aantal aanvullende rapportage, zullen we laten zien welke producten van derden banken verkopen. /TASS/. “De Bank nu verkoopt het product, maar ook de verantwoordelijkheid om de cliënt is niet een Bank en een Trustee”, voegde hij eraan toe. Banken verkoopt niet alleen producten van banken, maar ook niet-bancaire, die zijn ontwikkeld door derden. Nu zien we geen statistieken. We zijn nu in overleg met de relevante SRO en de Vereniging van banken overeenkomst, die zouden dwingen banken om te voldoen aan de normen van de sro ’s in de financiële markten”, zei Shvetsov. De eerste Plaatsvervangend Voorzitter van de Centrale Bank gaf een voorbeeld: Trustees moet eerst begrijpen wie is voor hen, wat is de kwalificatie van de belegger, zijn risicoprofiel, indien hij het nodig een dergelijk product en wat je verwachtingen zijn voor dat product. SINT-PETERSBURG, 17 mei. De Bank van Rusland, meent de mogelijkheid van de introductie eind 2018 aanvullende rapportage voor de banken, waarin zij een weerspiegeling zijn van de verkoop van producten van derden – verzekeringen, beleggingsfondsen en zo, vertelde de journalisten van de eerste Vice-Voorzitter van de Centrale Bank Sergej Shvetsov in het kader van de St. Geïnformeerde bronnen TASS gemeld dat de Centrale Bank dit besproken in Maart tijdens de vergadering met de alle-russische Unie van verzekeraars en de banken verenigingen – de Vereniging “Rusland” en de Vereniging van russische banken. Dit kan gebeuren aan het einde van het jaar. We zullen zien wat de Bank verkoopt de promissory notes ter waarde van derden, werknemers van de Centrale Bank kan komen, anoniem en luister hoe het sales proces”, zei hij. “Het probleem van de russische werkelijkheid is het zo dat in de bancaire markt geen zelfregulerende organisatie (SRO) en de SRO normen.