Economie

De Centrale Bank van de plannen van de herfst tot het indienen van voorstellen voor de revalidatie van NPF

En het gebrek aan kapitaal, die als gevolg hiervan zal worden gevormd, zal worden aangevuld ten koste van iemand anders: een van de eigenaar, en als ze het niet kunnen, we praten over herstel,” aldus de Voorzitter van de Centrale Bank. Maar toch, volgens hem, er is geen pasklare oplossing op hoe te “gooien bruggen” tussen deze componenten. Dit werd gemeld aan de journalisten door de Voorzitter van de Centrale Bank Vladimir Chistyukhin aan de zijlijn van een juridisch forum. De Bank van Rusland plannen te vallen om voorstellen in te dienen op het mechanisme van de reorganisatie van niet-statelijke pensioenfonds (NPF). SINT-PETERSBURG, 17 mei. Op de financiĆ«le markt en wetgeving door de mechanismen van herstel van de banken en verzekeraars om de kosten van de Bank van Rusland, maar het mechanisme voor NPF kon niet volledig vergelijkbaar omdat de fondsen hebben drie niet-verwante “financiĆ«le bag” – pensioen sparen, pensioen reserves en eigen vermogen (kapitaal), zei Chistyukhin. “Als je mijn suggestie, moet u over een wet die zal spreken over het volgende: als reserves of besparingen viel onder programmirovanija niveau van het gestorte bedrag plus een vaste (vijf jaar terug) de middelen uit de behoefte aan kapitaal ter dekking van dit tekort, zonder het faillissement van de vennootschap. “Ik denk dat onze collega’ s van de [Afdeling] financieel herstel wilt vallen een aantal voorstellen klaar waren,” zei hij. /TASS/. Mechanismen van herstel volgens de wet kan worden toegepast om die verzekeraars en banken, waarvan de mislukking zal leiden tot nadelige systemische of sociale gevolgen.