Economie

De autoriteiten van Primorye gemeld dat de Ontdekking zal deel uitmaken van een in het verre Oosten cruise lines

/TASS/. 18 – 20 mei, het forum zal werken XXII Pacific toerisme beurs (PITE), die traditioneel verenigen toeristische mogelijkheden van de regio ‘ s van het Verre Oosten en de Pacific rim landen, in die dagen de promenade, FEFU een traditionele festival “de dag van de reiziger”. Record aantal bezoeken in Primorye buitenlandse schepen begon in 2017, wanneer de cruiseschepen bezocht de regio 14 keer, zei Tarasenko. Dit werd bekend gemaakt op vrijdag, tijdens de plenaire sessie van de “Ontwikkeling van het cruise toerisme,” de vierde Pacific forum voor het toerisme in Vladivostok, de waarnemend Gouverneur van Primorye Andrey Tarasenko. Marine station van Nakhodka in de Primorye grondgebied, na de reconstructie zal in staat zijn om een buitenlandse cruiseschepen die komen nu voornamelijk in Vladivostok, in het kader van het verre Oosten van de lijn, die naar de rechter gaan onder de russische vlag. Volgens hem verre Oosten cruises vanuit Vladivostok kan een link tussen de russische havens in het verre Oosten en de havens van Japan, China, de Republiek Korea. Pacific toerisme forum

Vierde Pacific toerisme forum gehouden in Vladivostok op de site van het verre Oosten Federale Universiteit op 17 mei – 20. In de zomer navigatie het is de bedoeling om het organiseren van cruises in het verre Oosten van Rusland – Sakhalin, voor de kust van Khabarovsk Krai, de koerilen, Kamtsjatka, Japan, Hokkaido. Vandaag zijn we het werken, het ontwerpen van om te herstellen van de pier Bevindingen met de restauratie van de zeehaven en zal voorbereiden voor de opening van deze lijn en bieden de buitenlandse schepen ook in de Ontdekking,” – zei Tarasenko. Nu buitenlandse cruise schepen komen in Primorye, voornamelijk in Vladivostok. Een ander forum zal het de tiende tentoonstelling van yachting en vrijetijdsbesteding van Vladivostok Boat Show. Het business gedeelte van het forum gewijd aan de ontwikkeling van mariene toerisme in de regio Azië-Pacific (APR), een ander belangrijk onderwerp besproken worden door de vertegenwoordigers van de toeristische industrie in het Verre Oosten, zal de bevordering van de interregionale project “East ring van Rusland”, een combinatie van het toeristisch potentieel van de 12 in het verre Oosten en de Siberische regio ‘ s. VLADIVOSTOK, 18 mei. “We zijn nu bezig met de restauratie van de reguliere cruise rapporten in het verre Oosten aan boord van schepen onder de russische vlag. “Er kan worden betrokken de mogelijkheden voor interregionale Zenit “Oostelijke ring van Rusland” in de winter, wanneer de omstandigheden in het Noorden van de zee van Japan en Okhotsk zeeën zijn niet bevorderlijk voor het toerisme, onze cruise schepen kan gaan naar buitenlandse havens in Azië, dit Niiagata, Shanghai, verder Sokcho en anderen, up-to-Singapore,” – zei Tarasenko.