Economie

China kondigde de annulering van anti-dumping Storting op geïmporteerde ONS sorghum

De Chinese overheid kondigde de annulering van anti-dumping-Storting in contanten op sorghum ingevoerd in het land van de Verenigde Staten. 17 April, de Chinese regering bekend de invoering van een Borgsom voor de AMERIKAANSE sorghum in het bedrag van 178,6% omdat het invoer “werd gebruik gemaakt van een dumping, waarbij producenten, China heeft geleden significante schade”. Sorghum is een gecultiveerde plant geteeld voor de productie van bepaalde voedingsmiddelen, waaronder granen, meel en zetmeel. PEKING, 18 mei. /TASS/. Dit werd bekend gemaakt op vrijdag, het Ministerie van Handel van China. Het wordt ook gebruikt als voer voor het vee. In dit opzicht is de beslissing genomen omtrent de opheffing van de antidumping-onderzoek tegen sorghum, geïmporteerd uit amerika, en het terug ontvangen [van de importeurs] een tijdelijke Storting op dit artikel”. Er werd ook opgemerkt dat dergelijke maatregelen zijn geldig tot en met de afronding van het onderzoek door Handel van China ten aanzien van de goederen. “Maatregelen die China tegen de AMERIKAANSE sorghum, van invloed zijn op de [Chinese] consumenten, die draagt veel hogere kosten, aldus de verklaring gepubliceerd op de website van het Agentschap.