Economie

Capital Group wil met zijn ontwerp in “Moskou-city”, de eerste wolkenkrabber van de stad geld

Volgens de laatst gepubliceerde jaarrekening, de omzet van “Mosinzhproekt” in 2016 verhoogd met 65% 124,9 miljard euro tegen 2015. Een toepassing

Uit de informatie op de website van overheidsopdrachten moet worden dat de concurrentie heeft reeds plaatsgevonden, en de toepassing van de vennootschap “Investprofi” was het enige. Ontwikkelaar Moskou

Mosinzhproekt is de exploitant van het programma van de ontwikkeling van de metro van Moskou en de Algemene ontwerper van de reconstructie van uitgaande snelwegen en kruispunten. Naast het beheren van de bouw van Zaryadye Park, het bedrijf heeft gereconstrueerd stadion Luzhniki”. De groep, die reeds gebouwd in “Moskou-city” de twee torens “OOG” en “Stad van de Hoofdsteden” – heeft afgezien van gedetailleerde opmerkingen voordat u de definitieve beslissing van de organisator van de wedstrijd. “Deelname aan de wedstrijd werd bijgewoond bedrijf “Investprofi”, opgenomen in de structuur van het Kapitaal van de Groep”, -, aldus de persdienst van het bedrijf. De persdienst van “Mosinzhproekt” niet in staat zijn om u te voorzien van commentaar over de toekomst van de concurrentie. Terwijl het hoogste gebouw “Moskou-city” is een 95-verdiepingen tellende toren “Oost” complex “Federatie” met een hoogte van 374 meter, aan de informatie op de officiële website van het complex. Netto winst in 2016 bedraagt 664,4 miljoen. © Dmitry Serebryakov/TASS

MOSKOU, mei 17. Nog steeds eigendom van de staat bedrijven waren niet de ontwikkelaars van de torens in de “Moskou-city”. /TASS/. De aanbesteding is mislukt. Eigendom van het bedrijf “Mosinzhproekt” heeft aangekondigd plannen om te bouwen van een wolkenkrabber met kantoren en appartementen op het grondgebied van de “Moskou-city” in 2015, maar later werd het project opgeschort. Capital Group heeft een aanvraag ingediend om deel te nemen in de ontwerpwedstrijd voor een 405 meter wolkenkrabber in Moscow international business center (MIBC) “Moskou-city”, aangekondigd door de regering van Moskou “Mosinzhproekt”. In 2018, het bedrijf is begonnen met de uitvoering van het project voor de bouw van winkel-hubs, met inbegrip van de bouw van commercieel vastgoed. Nieuwe tower – de eerste wolkenkrabber te bouwen in de “Moskou-city” de stad van geld, informatie op de website van PJSC “STAD” MIBC project management. Het bedrijf zei in een officiële reactie op het verzoek van TASS. De kosten van het project van de nieuwe toren, de hoogste in “Moskou-city” wordt geraamd op 1,45 miljard roebel.