Gezondheid

Als de Yaroslavl engineer afgedrukt op de printer die thuis voor je gezin

Implementeren

Alexander Maslov woont in het huis met zijn vrouw en zoon

© Sergey Metelitsa/TASS

Alexander Maslov woont in het huis met zijn vrouw en zoon
© Sergey Metelitsa/TASS

Het eerste huis opgericht in de zomer voor hun werknemers om de ervaring van de technologie in de woningbouw. Maar u kunt nog steeds de printer rechtstreeks aan op de site: het tekenen van het gewenste object in de plaats. “Onze ontwerpen wekken de interesse van de mensen. Alle gedrukte

Roem bijgedragen aan het verkrijgen van nieuwe klanten. Verkopers winkels voor bepaalde tijd zijn de belangrijkste kopers van machines. Het werd gedrukt op een 3D-printer in 30 minuten
© Sergey Metelitsa/TASS

“De deense startup heeft een subsidie ontvangen voor het ontwikkelen van technologie in de bouw. Eerder werkte hij in een conservatief bedrijf. En dan, zegt de ontwikkelaar, de klanten die in de gebruikelijke huisje nederzettingen niet bieden. Rode of gele baksteen is saai. De burgers hebben nu verkocht 80 printers. Maar Maslov herinnert zich deze gebeurtenissen anders. — Hoge warmtecapaciteit hebben we dachten door in het stadium van ontwerp. Is de promotie van onze ontwikkelingen. En de Maslov — een grote man in een plaid shirt — zoals de meester, zeg, gewone civiele techniek bedrijf, niet een typische nerd-innovator, die veel in de technologie sector. De Chinese geleidelijk begon af te drukken thuis. En print futuristische huis of in het engels kasteel op de printer is heel simpel”, — Alexander vertegenwoordigt de behoeften van een nieuwe generatie van huizenkopers. In Yaroslavl, heel veel toeristen de stad is opgenomen in de Gouden ring. De essentie van deze technologie, die behoefte hebben aan print-at-home, en hoeveel geld u kunt besparen op de bouwplaats. Vandaag driedimensionaal printen in de bouw trend, maar roept nog steeds verbazing en ongeloof. Deze technologie staat nog in de vroege ontwikkeling. Was in Pulkovo vliegveld? De kosten — ongeveer duizend roebels. “De meeste van de projecten in deze sector de prototypes. — En toch is er opent een opleidingscentrum voor nieuwe werknemers. En gedrukt op de muren van uw huis. Ja, en eigenlijk alleen maar interessant.”

Anastasia Stepanova Er zijn wit-rood controle mast van glas en plastic is onze. Kraan trekt een “acht” — het is mogelijk om elementen van een vorm: ronde, vierkant, ruit. Heb alle luchthavens aan de Jenisej, in Rostov-on-don, Volgograd, Magadan. We hebben afgesproken samen de uitgifte van een persbericht in de geest van “deense en russische ontwikkelaars hebben gedaan samen.” Plotseling zijn ze zonder ons, zei tegen de pers: “We drukken het kantoor.” Kijk op de foto ‘ s in de media — de printer zonder ons merk. “Ontwikkelaars verkopen van het model. Voor het eerst in 3D printer was noodzakelijk om gegevens te verzamelen, te testen en te gooien 40 prototypes. “Het is moeilijk om de verkoop van een nieuw product. Gevel afgewerkt in steen en pleisterwerk. De ingenieur trekt in het programma, zoals in een grafische editor, 3D-model van de toekomstige gebouwen. Implementeren

De printer kan afdrukken op een snelheid van ongeveer 100 vierkante meter meer dan 100 uur

© Sergey Metelitsa/TASS

De printer kan afdrukken op een snelheid van ongeveer 100 vierkante meter meer dan 100 uur
© Sergey Metelitsa/TASS

— We zijn bezig met het vliegveld infrastructuur ontworpen en gemaakt toegangswegen, stichtingen, mast. Op een 3D-printer kunt u afdrukken van de muren van een eigen laag gebouw — ontwerp niet vereist dat een verscheidenheid aan expertise”. Zij moeten creativiteit, zodat het huis er uit zag, als een klein kasteel. Wij hielpen hen bij de inbedrijfstelling. Bijna niemand dus stel je de plaats van het werk van innovatieve startups, SKOLKOVO ingezetene, die houder is van een subsidie van de Bortnik Stichting. De muur voor een huis op zijn kosten uit op 50 duizend roebels, en je kunt verkopen voor 200-250 duizend, de uiteindelijke prijs van de bouw, volgens zijn berekeningen tot een miljoen. Twee printers aangekocht door het bestuur van een district in de tsjechische Republiek. Snel concurrentie op de markt versterkt, en de Maslov afgevraagd wat anders te denken. Ik denk dat ze verschijnen op het einde van het jaar.”

Zullen de ontwikkelaars van de Moskou wooncomplexen voor het afdrukken van de muren op de printer is het probleem. We waren zo blij dat alles blijkt niet nagedacht hoe het — halve ton te krijgen uit de winkel. De bank bleek de ontwikkelaars en de ondernemers die zich vestigen in de stad. En nu zijn er nieuwe consumenten: jonge mensen die opgegroeid zijn computer, verschillende freelancers — ze willen kopen en een klein huis, 50-60 pleinen. Toeristen zullen zien in het Museum in 3D-technologie

In de zomer in de buurt van het kantoor en de winkel zal een Museum van additief bouw-technologie. Als startups overdrijven

De stellige bewering dat is om te “filteren” de stroom van nieuws over dat hier en daar de ontwikkelaars hebben gedaan een 3D-printer en het afdrukken van het huis of de wijk. De materialen die worden gebruikt in de bouw zijn de traditionele, alleen de geschiedenis van hun uiterlijk — de andere — zegt Maslov. Het nieuws ging door de banden in alle landen”. Nu in Rusland er zijn geen normen voor deze technologie. Handelaren verkocht, een gemiddelde van 5 duizend roebels. De ruzie tussen russische en deense ingenieurs

“De Denen afgedrukt van het gebouw aan de russische printer” — zulk nieuws een jaar geleden werden de stroom. Dan, deze machines zijn in de trend: fabrikanten zijn één voor één geopend. Het werd gedrukt op een 3D-printer in 30 minuten

© Sergey Metelitsa/TASS

Ontwikkelaars Eugene Tarbeyev en Alexander Maslov toon de koepel van de kleine kapel. Wat in de “SKOLKOVO” zie de wereld in de toekomst
Technologie van science fiction romans gemaakt in de innograd

— Er was een trend van 3D-printen in de bouw. Implementeren

Ontwikkelaars Eugene Tarbeyev en Alexander Maslov toon de koepel van de kleine kapel. De laatste werd in 2014, verliet ik in mei en terug in September. “De Print-shop is 30 minuten. SPECIALE

Vegas voor uitvinders. In de linker een ruwe textuur van de muur om te laten zien de gasten.”

De ontwikkelaars weigerde te bouwen huizen om te bestellen. In Bulgarije en Oezbekistan, onze apparatuur af te drukken materialen voor thuis”. Ik heb een vriend die gek is op een goede manier. Het materiaal kunt opslaan, maar niet een fantastisch bedrag. Een-verdiepingen tellend huis met ronde hoeken-kolommen onderscheidt zich van soortgelijke huisjes van baksteen. Ingenieur Andrey Rudenko heeft gedrukt een mini-kasteel in de Verenigde Staten. Ze wilden hun eigen printer, maar de Finnen begon in te halen om hen in de tijd. Dat is, loopt hij in plaats van de motor. We wilden proberen — schroefde het hoofd van de machine plasma snijmachine en begon te printen met verschillende materialen. En ze kochten de apparatuur van ons, dus sneller te ontwerpen en afdrukken van het gebouw. Besloten tot het openen van een fabriek voor de productie van de machines — ze maken bouwmaterialen voor gebouwen. Dus wat? Ik ben te bellen naar de baas: “Henry, hoe dat zo? Maar onlangs ben van gedachten veranderd: er zijn te veel verzoeken naar de bouwplaats. Waarom hebben we behoefte aan een Museum? Maslov zegt dat u kunt afdrukken met bijna alles, en leidt ons aan de workshop is om u te laten zien hoe de printer werkt. Voegt toe dat het de vraag zal ontstaan niet zozeer vanwege de lage kosten, maar vanwege de mogelijkheid om creatief ontwerp. Onze ambtenaren snel gemeld in de media over onze eerlijke versie van: “de Denen gedrukt het huis in de russische printer”. Hoge opkomst gebouw — het is onmogelijk. Tegel in de tsjechische Republiek. Maar eerst geconfronteerd met onbegrip. En een in Moskou gevestigde bedrijf is 30 duizend.”

Zie ook

Volledig binnenlandse industriële 3D-printer zal maken in Rusland door de herfst

Maslov op hetzelfde moment wilde zijn persen gedrukt niet alleen zitbanken en bloemperken, en thuis. Er zijn bedrijven die het recyclen van bouw puin en maken onze uitrusting, de bestrating. Prints! Voelde raar”. Ze hebben iets veranderd de machine: vervangen van onze controller in het engels. Zie ook

Wat een huis te bouwen

Een kleine doos op de muur is het “brein” van de machine. Het was een box office 50 pleinen — het eerste grote werk in West-Europa, die zijn gemaakt op de apparatuur van Yaroslavl. Ingenieurs zullen de machines, diverse gedrukte items die zal het verhaal vertellen van de technologie. “Primitieve technologie — iets dat niet langer wordt gebruikt — is verhuisd naar een nieuw normen: als de bouw van riet. Het eerste product was een betonnen bankje. Aan het einde van de kraan — sproeier, die lijkt op een gebakje spuit van die geëxtrudeerd de fondant op de taart. Maar we zijn begonnen met dit proces: besproken in de Commissie wanneer Rosstandart uiterlijk normen. “In de stad van de fonteinen zijn gedrukt op onze printer. Implementeren

Decoratie afgedrukt muur volledig normaal

© Sergey Metelitsa/TASS

Decoratie afgedrukt muur volledig normaal
© Sergey Metelitsa/TASS

“Het nieuws was een Chinese boer heeft een 3D-printer en afdrukken van de kas. Deense startups Maslov niet meer boos. Een drie-dimensionaal printen geen

Meer technologie vooruit van de wet. Het afgelopen jaar zijn vier van de zaak is de trend. Maar de reis werd ondraaglijk. Sommige lachte: “Huis af te drukken, natuurlijk!” Ik zei: “Wij verkopen printers kunt afdrukken elementen voor gebouwen”. Het appartement gebouw moet gaan door middel van vele goedkeuringen. “Home te drukken, natuurlijk!”

De ontwikkelaar ging niet over het afdrukken van de materialen, en wilde alleen maar om de verkoop van de apparatuur. En ik vroeg: “wie heeft u reeds eerder besteld? Geen elektriciens, nr. Hij is het hoofd van het bouwbedrijf. We hebben al afgesproken met de gidsen die ze zal dragen aan ons Museum op de bezoeker, enthousiast en zegt Maslov. Muur van tongen is. Het lijkt erop dat de toekomst van de drie-dimensionale afdrukken komen overal, als gevolg van de zwakke ontwikkeling spreken soms met overdreven. Alexander Maslov niet de naam van het volume van de investeringen, maar ook legt uit: “om 3D-printer prijs in miljoenen roebels, die u nodig hebt om te investeren 30 keer meer.” Vandaag heeft het bedrijf zeven verschillende printers. De apparatuur werkt in Europa, bijvoorbeeld in tsjechië en Bulgarije, en het GOS: Moldavië, Oezbekistan. “Afdrukken van wand-elementen wordt 30% goedkoper en besparen op de totale bouw — 5-7%. “Zelfs mensen die willen om een koepel huis. Ja, het verhoogt de winstgevendheid van de business, maar ik denk dat het in eerste deze technologie zullen geïnteresseerd zijn in de mercs zijn gewone consumenten die willen bouwen aan uw huis”, zegt Alexander Maslov. Zelfs de naam vastzit: Bouw-Objecten Afdrukken (COP) — afdichting van de bouw van projecten. Dan, als de grondstoffen voor de bakstenen zijn ingeladen in de auto en gereden naar de site. Nieuwe buren willen weten: hoeveel kost de bouw en hoe het is warm in de winter. Additief technologie”. De printer kan afdrukken van de delen die direct op de werkvloer. En gesponnen. De muren van de eerste verdieping is 146 vierkante meter — 600 verzameld uit verschillende onderdelen te printen op een 3D printer

© Sergey Metelitsa/TASS

Alexander Maslov gemaakt van een 3D-printer kunnen afdrukken materialen voor de bouw van huizen. Iedereen vond het prachtig! Verdere handelingen door de portaalkraan. Hij woont hier met zijn vrouw en zoon voor drie jaar. Als nieuwe technologieën, wordt het moeilijker. Video: hij heeft een vrachtwagen, en de top zette de emmer. Rond weten allemaal dat dit huis is ongewoon: de leerlingen van de zoon komen kijken naar de gedrukte muren. Fonteinen in Chisinau. Grijs mengsel van zand en beton in gelijkmatige lagen geplaatst op de stand. Hoeveel printers deed en gooide

Office “Spetsavia” is gelegen aan de rand van Yaroslavl, dicht bij het woud, in een oude twee-verdiepingen tellend gebouw met een tuin bezaaid met afval en beton blokken. 300 meter van de Wolga stroomt. Gestart met het verkopen van apparatuur in Rusland en Europa. Toen ik thuis kwam, twee maanden gewoon zittend op de veranda en dacht wat om te doen. Uitgelegd: “We verkopen alleen apparatuur”. Laadt de gegevens in de “hersenen”. De printer kan afdrukken”. Ze werken in test mode” — zegt Maslov. En de Bouwer in de plaats te monteren zoals Lego stenen, en de stok met conventionele mixen. Voer gewoon de binnenplaats, onmiddellijk handen zwaaien alle kanten op en schreeuwen: “Kijk, de shop afgedrukt op de printer die!”, “Vervolgens de eerste verdieping gedrukt!” En iedereen vindt het leuk. “Het is in gebruik, een normaal huis. Wat u afgedrukt?” Wat zal ik zeggen? Hij zet het in een emmer van beton en sleept de wagen langs de rail — het storten van de Fundering. Huis voor de freelancer

Maslov bouwde een huis in een rustige buitenwijk van Yaroslavl. Binnenkort zal de vennootschap de printer is gekocht voor de bouw van een klein kantoor. Leidt naar mijn huis, vrienden en zakelijke partners als een Museum. De reden waarom onze naam afgescheurd?” Hij zegt iets als “niets persoonlijks, gewoon business.” We hebben de screenshots, wilde ze aan te klagen, maar toen realiseerde ik me dat de dingen zo goed: het gebouw gedrukt op professioneel vlak.