Economie

ALROSA plannen voor het lanceren van een systeem van het bijhouden van de herkomst van diamanten met een gewicht van 2 karaat

De technologie wordt ontwikkeld. MOSKOU, mei 17. Om aan te kondigen het project, kan de vennootschap, niet eerder dan medio herfst van dit jaar. /TASS/. “Het is makkelijker om te beginnen met een grote ruwe diamant. Waarschijnlijk zou het niet zinvol zijn om toe te passen op de diamanten met een gewicht van 0,5 tot 0,7 caraat. Vanaf 1 juni dit jaar, ze werkt in een experimentele mode. Wilt zie het segment van twee Karat – het is minder tijdrovend, is er extra kosten meer,” – zei Ivanov. Aanwezig zijn bij de briefing, de Plaatsvervangend Minister van FinanciĆ«n Alexei Moiseyev ook toegevoegd dat het systeem treysing (tracing) de oorsprong van kostbare producten in Rusland gestart op 1 januari 2019. Het systeem gaat ervan uit dat producten worden voorzien van tags met QR code, scan met uw smartphone, de koper zal in staat zijn om de oorsprong van het product uit productie te snijden. In diamant mijnbouw bedrijf ALROSA is het ontwikkelen van een eigen systeem van traceerbaarheid van diamanten, van plan om het te gebruiken op de stenen met een gewicht van 2 karaat, gerapporteerd aan de journalisten de Algemeen Directeur van het bedrijf Sergej Ivanov. Het is moeilijk te vertalen dit systeem voor de hele reeks.