Economie

Aandelen van “RUSAL” op Mazurië steeg met 12%

/TASS/. Derde zakenman Roman Abramovich, de bedoeling die te verkopen van een pakket aandelen van “Norilsk Nickel” en doen herleven van de oude conflict van aandeelhouders GMK – het niet-verschijnen voor de rechtbank, zijn partij was vertegenwoordigd door de managing Director van Millhouse (beheert de beleggingen van de Roman Abramovich), David Davidovich. Na de co-eigenaar van Nl+ (de belangrijkste eigenaar van RUSAL, die eigenaar is van 27.8 procent van Norilsk Nikkel) en Oleg Deripaska, en Interros eigenaar Vladimir Potanin sprak over zijn visie op de situatie, werd het duidelijk dat het niet eens om hun geschil voor te leggen aan de rechter. Zie ook

Het hoofd van Rosimushchestvo nationalisatie “RUSAL” is niet besproken

De London court zal proberen om te beslissen over het geschil over Norilsk Nikkel voor de jaarlijkse vergadering

De rechtbank gehoord de argumenten van de Heer Deripaska en Potanin in het geval van de verkoop van aandelen “Norilsk Nickel”

Vertegenwoordiger Abramovich, Kerimov was geïnteresseerd in Crispian pakket in “Norilsk Nickel”

Voor de High court in Londen zei dat ze zou proberen om een beslissing over de vordering mede-eigenaar van Nl+ Oleg Deripaska te Crispian Investering van Roman Abramovich over de verkoop van aandelen in Norilsk Nikkel voor de jaarlijkse vergadering van aandeelhouders van de vennootschap. Vanaf 14 mei de rechter luisterde naar alle belangrijke stakeholders over de verkoop van de aandelen van MMC Norilsk Nickel. Positie “Rusala” in de rechtbank, gepresenteerd Deripaska en de President van Nl+ Maxim Sokov, van buiten “Interros” Potanin werd gemaakt door het Plaatsvervangend hoofd van de investering van het bedrijf Aleksey Bashkirov. Aandelen van “RUSAL” in de loop van de handel op de Moscow exchange stegen in prijs met 12% tot $ 27.34 roebel per aandeel en global Depositary receipts (GDR) van Nl+ Groep steeg met 9.26% tot 318,5 roebels per handtekening, naar de veiling. © Romeinse Canasuc/TASS

MOSKOU, 18 mei. Volgens de analist van de Raiffeisenbank Irina Elizarovskiy, de rebound van de aandelen van “RUSAL” (die ook werd opgenomen op de Hong Kong stock exchange) op de Moskouse beurs met 10% is waarschijnlijk een correctie na de dalingen van 30 April tot 20%. Het is ook mogelijk dat de markt werd beïnvloed door de resultaten van gisteren de proef in Londen, die aangekondigd dat hij zal maken de uiteindelijke beslissing over het geschil “Rusala” en “Norilsk Nickel” aan het einde van juni, en dat een aantal beleggers hebben “sommige insider”, concludeerde ze.