Gezondheid

Tulpen op Elagin eiland in St. Petersburg vanwege de hitte bloeide vóór het festival

Petersburg international economic forum, dat zal worden gehouden van 24 tot en met 26 mei. /TASS/. Dit jaar waren we allen erg enthousiast als we hebben een lange winter, ervaren in de voorbereiding van het festival, de tulpen zullen geen tijd hebben om te klimmen, want ze worden geplant in de herfst”, verteld in de persdienst van het Park. Bakst, A. Golovin, K. N. Meestal tulpen in volle bloei duurt ongeveer vier weken. Dit jaar-voor een scherpe opwarming van de aarde in het midden van mei, bijna dertig graden, de tulpen erin geslaagd om niet alleen stijgen, maar ook gebloeid. Het Tulip festival, opgericht in 2003 en is populair bij de bewoners en de gasten van Sint-Petersburg, is opgenomen in het culturele programma van de XXII St. “Geïnspireerd door de esthetiek van de beroemde “russische seizoenen” Diaghilev, die vroeg aan het begin van de vorige eeuw een nieuwe stijl in de ontwikkeling van mode en kunst, Sadovniki Park bij de planning van de bloem bedden hebben geprobeerd te brengen van de motieven van de schetsen van de kostuums en het decor, een grote russische kunstenaars L. Volgens de vertegenwoordiger van het Park, vorig jaar het Tulip festival voor de eerste keer moest worden uitgesteld voor twee weken als gevolg van koud weer. Kirov. Op 14 mei, wordt de lucht verwarmd tot + 29 graden, en 15 mei, warm weer heeft opnieuw voor het opnemen van 43 jaar geleden. “Als gevolg van het opnemen van de warmte op Elagin eiland tulpen tot bloei in de week voor de opening van het Tulip Festival. Dit jaar is er voor het festival het Park is beplant met 160 duizend lampen, 130 soorten, waarvan drie afkomstig uit de wereld van de 15 soorten zeldzame zwarte tulpen. K. Petersburg bereikt een waarde plus 27,7 graden, overschrijding van de maximale 2010. Tulpen op Elagin eiland in St. Wij altijd de hoop dat ze zal onthullen de datum dat we kiezen voor de opening van het Tulip festival. Vorig weekend is de thermometer in St. Korovin,” aldus de organisatoren. Petersburg te wijten aan de warmte-record waargenomen in de stad de laatste drie dagen, ontslagen werd een week voor de opening van het festival deze kleuren, TASS werd verteld op woensdag de persdienst van het Central Park van cultuur en rust met de naam s.m. Roerich, A. Benoit, N. © Sergei Petrov/TACC

SINT-PETERSBURG, 16 mei. S. De opening thema van het festival dit jaar was het ballet jaar wordt gedeclareerd in Rusland in 2018.