Gezondheid

In Dagestan hebben ontwikkeld, een virtuele application “het Laatste gevecht”

In de toekomst wordt deze lijst zal worden uitgebreid. Voor daden gepleegd tijdens de grote Patriottische oorlog, 75 Dagestanis bekroond met de titel held van de Sovjet-Unie en Rusland, acht personen werd volledig Cavaliers van de orde van de Glorie. De lijst wordt uitgebreid

“In de app, die beschikbaar is voor tablets en telefoons op basis van Android zijn er 10 verhalen over de oorlog helden. Hij merkte op dat de toepassing is voor “het Laatste gevecht” is bedoeld voor het vrije gebruik in real-time. “De kinderen van Technopark “Kvantorium” Makhachkala Ilyas Gasanguseinov en Magomed Omarov ondersteund door het Ministerie van arbeid en sociale ontwikkeling van de Republiek heeft ontwikkeld, een interactieve app genaamd “het Laatste gevecht” over de helden van de grote Patriottische oorlog,” – zei Magomedov. Waarnemend Minister van arbeid en sociale ontwikkeling van de Republiek Rasul Ibragimov, samen met de auteurs van het project hebben de studenten en docenten van Makhachkala hoe het programma werkt. /TASS/. Ook de toegang tot de toepassing zal geopend worden op alle hardware platformen van digitale media,” – zei Shamil Magomedov. MAKHACHKALA, 16 mei. Tijdens de grote Patriottische oorlog ging naar de voorkant 180 duizend. Tablet of telefoon op basis van Android de app draait naast het portret van de veteraan, en dan een foto van hem “leven”, en hij begint te praten over de oorlog. “Dit programma, dat gebruikt kan worden in het onderwijsproces, de demonstratie van historische gebeurtenissen en feiten die u zal toestaan om de continuïteit van de generaties, om het geheugen te bewaren van grote voorouders,” – zei het hoofd van het centrum. Volgens hem gisteren op de walk of fame Dagestanis – de helden van de grote Patriottische oorlog in Makhachkala, de presentatie van de ontwikkeling. Augmented reality app gewijd aan de heldendaden van de helden van de grote Patriottische oorlog, ontwikkeld in de Makhachkala kinderen Technopark “Kvantorium”, TASS werd verteld op woensdag het hoofd van de nationale werkgelegenheid voor jongeren centrum “Uspekh” het Ministerie van arbeid van de Republiek Shamil Magomedov.