Gezondheid

Greenpeace heeft een interactieve kaart van de luchtvervuiling in Moskou

De website van de Moskou ondernemingen op het moment dat toont het niveau van dit gas in de verhouding aanbevolen door de world health organization (who) doel, dat is meer dan de landelijke norm. De kaart geeft de één-tijd-en daggemiddelde concentraties verontreinigende stoffen in de verschillende delen van de stad, en (in tegenstelling tot de kaarten “Mosekomonitoring” – ca. Dit werd bekend gemaakt aan de journalisten op woensdag, de coördinator van de research projecten van de organisatie Vasily Yablokov. Greenpeace presenteerde woensdag het project “Wat ademt Moskou” – een interactieve kaart van de luchtverontreiniging in de stad, dat is een alternatieve interface te werken met de gegevens uit de stations “Mosekomonitoring” het beheersen van de luchtverontreiniging. Ook, volgens Yablokov, de bron van Greenpeace toont de maximaal toelaatbare concentratie in de lucht van de 15 stoffen, met inbegrip van oxiden van stikstof, koolstof en zwavel, waterstof sulfide, en organische stoffen en fijne deeltjes. Hij voegde eraan toe dat in tegenstelling tot de bron “Mosekomonitoring” kaart Greenpeace een weerspiegeling zijn van de concentratie van waterstofsulfide in de lucht op de russische standaard. TASS) toont wind gegevens, die van invloed is op de verdeling van de stoffen op het grondgebied van Moskou”, – zei de vertegenwoordiger van Greenpeace op een persconferentie. “Interactieve kaart van de luchtkwaliteit, gemaakt door Greenpeace, is in wezen een alternatieve interface visualisatie van de gegevens van de automatische stations “Mosekomonitoring”. MOSKOU, mei 16. /TASS/.