Gezondheid

De krim plannen om in Beijing cultureel-en informatie centrum

/Offset. “We zijn van plan om te openen in een soortgelijke van het Krim-culturele-information center in Beijing. Volgens Georgi Muradov, nu overweegt de oprichting van vergelijkbare structuren in de hoofdstad van China. “We zijn van plan om de kwestie te bespreken met onze Ambassade in Beijing zal het eens op welke manier deze structuur zal opereren”, – zo concludeerde hij. Dit zal helpen om ervoor te zorgen dat de kennis over de Krim in China zal worden verdeeld en gefaseerde interactie van China met de Republiek van de Krim, zal zeker toenemen,” – zei Georgy Muradov. TASS Ivan Kargapoltsev/. Republiek de Krim plannen om in Beijing cultureel-en informatie centrum van de China, die reeds werkzaam zijn in de regio. “We hebben in de Krim heeft geopend, de eerste Chinees cultureel-en informatie centrum dat informatie verspreidt niet alleen op cultuur en onderwijs en helpt om te studeren in de Krim, de Chinese taal die is populair, maar ook verspreidt informatie over de mogelijkheden van samenwerking met China op het terrein van de economie”, zei hij. SHANGHAI, 16 mei. Dit werd aangekondigd woensdag in een interview met TASS Vice-Voorzitter van de Raad van Ministers van de Republiek van de Krim, permanente vertegenwoordiger van de Republiek van de Krim onder de russische President Georgi Muradov aan de zijlijn van de passerende van de Shanghai international food exhibition.