Gezondheid

De baby meerkat werd geboren in de dierentuin van Moskou

Om dit te zien baby in een externe behuizing in het paviljoen “Evenhoevige dieren van Afrika”, hij leeft in een gezin van 17 dieren. De baby meerkat werd geboren in de dierentuin van Moskou. Omdat de immuniteit tegen het vergif dat ze kunnen eten slangen en Schorpioenen. In de Moskouse dierentuin stokstaartjes verscheen in juli 2009, de eerste negen dieren kwamen uit Zuid-Afrika. /TASS/. Stokstaartjes leven in de woestijnen van Zuid-Afrika. Aan het hoofd van de familie is een acht-jaar-oude vrouw, ze gaf geboorte. Op woensdag gemeld op de website van de gemeente. © Het officiële portaal van de Burgemeester en de Regering van Moskou

MOSKOU, mei 16. Nu de baby actief te communiceren met familieleden, constant rond te rennen en graven in het zand, maar, en weegt slechts 30 gram”, – vermeld in het bericht. “Drie weken geleden in de Moskouse dierentuin meerkat was geboren.