Sport

Van het kopen van een ticket tot en met Maart in het stadion van de gedragscode voor de fans voor het wk 2018

Het organiserend Comité van de world Cup 2018 is ervan overtuigd dat de gelijkaardige maatregel zal toestaan om het minimaliseren van de risico ‘ s van wanorde en misdaad. Paraplu ‘ s met een lengte van meer dan 25 cm in gesloten toestand brengen niet.De volledige lijst van verboden voorwerpen meenemen op world Cup 2018 is geplaatst op de FIFA-website. Waar te koop tickets voor de world Cup 2018? Dus, om dat te brengen in het stadion verboden wapen, puntige of scherpe voorwerpen, brandbare en pyrotechnische stoffen en zo verder. Zo, de “bevestig” een onnodige ticket of geef het aan een vriend. Daarnaast is het verboden om te klimmen op hekken, leuningen en bomen, gelegen op het grondgebied van het stadion.Ook de fans zijn niet toegelaten in het stadion op een andere plaats dan aangegeven op het ticket. ? Het brengen van sportartikelen, met inbegrip van fietsen, rolschaatsen en skateboards verboden.Van de niet voor de hand liggende — als een fan wil brengen naar het stadion paraplu, de eerste stap is om te meten. Te roken in alle ruimtes van het stadion valt onder een definitieve ban. Maar aanstekers en lucifers zijn toegestaan mee te nemen.Muziekinstrumenten en de bekende vuvuzela ‘ s uit te voeren op de wedstrijd zal ook niet werken. Helaas, om te dragen eigen voedsel voor de wedstrijden van de world Cup 2018 zal het niet werken. Het is verboden om te roken en te drinken van alcohol in het stadion? TASS) tickets voor andere alleen in een respectvolle gevallen voor een gift aan een lid van het gezin; in het geval van ziekte de opgegeven fan; in geval van weigering van een visum aan Rusland, in het geval van zijn overlijden of het overlijden van een naast familielid; in het geval van overmacht. Men moet ervan bewust zijn dat de wederverkoop of donatie van tickets zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van de FIFA is strafbaar volgens de wet. De uitsluiting kan worden vervangen door een bestuurlijke boete is het bedrag van 40 tot 50 duizend roebels of in het verbod op toegang tot sport wedstrijden voor een periode van één jaar tot zeven jaar.Als het stadion krijgt de fans van de zogenaamde zwarte lijst, wordt hij geconfronteerd met een boete van 40 tot 50 duizend roebels of arrestatie voor maximaal 15 dagen. ? Volgens het organiserend Comité van de world Cup, het toernooi is al verkocht ongeveer 90% van de tickets. Tegelijkertijd garanderen dat het ticket zal het echt, nee. Ook de pester kan worden verbannen uit de stadions voor een periode van zes maanden tot drie jaar.Dat betekent een grove schending verwijst naar handelingen die een gevaar opleveren voor de veiligheid van het leven, de gezondheid van bepaalde personen. Wat niet te doen in het stadion? De verantwoordelijkheid voor overtreding van de regels van de gedragscode? Voor de uitvoering ervan nodig hebt maar drie dingen — hoffelijkheid, tolerantie en nauwkeurigheid. ? Ook de flagrante schendingen zal worden beschouwd als de acties van de fans, die hebben geleid tot de schorsing of de beëindiging van het evenement. Als het ticket niet wordt opgeëist, dan zijn de kosten niet terugbetaald worden door de oorspronkelijke koper. Dezelfde regel is van toepassing op materiaal dat discriminerend is, van welke aard dan ook.Fans klim op de stoelen tijdens de wedstrijd hebben zal om te verlaten slechte gewoonten — de regels verbieden het, of sluit het andere fans op een andere manier. Tijdens het gehele verblijf in het stadion, de fans voor de world Cup 2018 hebben een plicht om het niet te beledigen van andere mensen, niet om bedreiging van de veiligheid van het leven en de gezondheid, maar ook niet te verstoren, het verblijf van de andere toeschouwers of erkende personen.Het is strikt verboden te voeren door op stadion van extremistische materialen, van beledigende of discriminerende aard, met Nazi-parafernalia of symbolen of accessoires of symbolen van extremistische organisaties. Met uitzondering van de fans, die kunt bevestigen de noodzaak van medicijnen op recept.Veel fans probeert te brengen naar het stadion eten genomen van huis. De regels van de FIFA in dit verband is heel eenvoudig. Echter, het publiek kan veranderen hun zetels, of zelfs veranderen sector, als een dergelijke aanwijzing is ontvangen van evenement organisatoren.Daarnaast supporters zijn verboden om schade te veroorzaken aan de eigendom van toeschouwers, deelnemers en onszelf.Een andere belangrijke regel heeft betrekking op vluchtladders en nooduitgangen — ze moeten altijd vrij, dus de fans moeten niet stoppen er tijdens het reizen. Voor de eerste keer in de geschiedenis van het toernooi om naar de wedstrijden van elke kijker is verplicht tot uitgifte van een gepersonaliseerde kaart fan — fan-ID. Het is noodzakelijk om te bewijzen dat de status van het dier is gedocumenteerd.Als u aangekomen bij het stadion op de scooter, in gedachten houden dat met hem te gaan naar het podium niet in de steek laten. In dit geval, de dader loopt het risico om vast te houden arrestatie tot 15 dagen en zeven jaar verliest het recht tot het bijwonen van sportevenementen.In het geval dat de illegale acties in de stadions zal de buitenlandse gasten, kunnen ze worden gearresteerd voor 15 dagen, gevolgd door deportatie van Rusland. Ja, deze optie is beschikbaar, maar er zijn tal van uitzonderingen. Grove schendingen van gedragsregels toeschouwers zullen worden gestraft in overeenstemming met het toepasselijk recht. Bij het kopen van fans, is het noodzakelijk om te observeren één simpele regel dat zal voorkomen dat de moeilijkheden en zelfs het verlies van de aanzienlijke bedragen: te koop tickets voor het evenement dient alleen te worden op de officiële FIFA-website.In de afgelopen maanden, het Internet heel veel aanbiedingen om te kopen toegangskaarten voor de wedstrijden van de world Cup 2018 uit handen, hebben ook het intensiveren van de dealers. Welke artikelen zijn verboden om in de arena? Onder de huidige wet, worden alleen verkocht aan volwassen burgers.Terwijl de fans worden aangemoedigd te voldoen aan de maatregel, worden de wedstrijden in een staat van intoxicatie, “beledigen van de menselijke waardigheid en de openbare zedelijkheid” is verboden. Bijvoorbeeld, de boete voor individuen varieert van 20-voudige 25-voudige waarde van tickets, maar niet minder dan 50 duizend roebels.Terwijl FIFA houdt rekening met het feit dat de fans kunnen veranderen, persoonlijke omstandigheden of plannen. De lijst van items die fans zijn verboden mee te nemen op de world Cup wedstrijden, is zeer groot. Fans die het plegen van illegale handelingen tijdens de events van de world Cup, zal worden geconfronteerd met zware straffen, tot bestuurlijke aanhouding. Eind januari werd aangenomen, de Federale wet die voorzien in administratieve aansprakelijkheid voor illegale verkoop van tickets voor de world Cup. Natuurlijk, het definitieve cijfer veel hoger zal zijn, rekening houdend met toeristen en fans die zal kijken naar de wedstrijden in fan zones van het toernooi. Ook het verbod is van toepassing op glazen potten en flessen, vloeistoffen in verpakkingen van meer dan 100 ml, flacons en potten.Om op voetbal huisdier alleen mogelijk in het geval als het een hond-geleider. Catherine Mukhlynina Maar alleen als die sites zijn in principe beschikbaar op het grondgebied van de arena.Als voor alcohol, mee te nemen van huis zal niet werken. De regels, maar het toestaan van Roken in speciaal daarvoor aangewezen gebieden in de open lucht. Toernooi organisatoren mogen doorgeven (te verkopen tegen de nominale waarde — ca. Voor daders is er een boete van maximaal 20 duizend roebels of tot 15 dagen van de bestuurlijke aanhouding. Reacties van tafelblad oefeningen in voorbereiding voor het wk van 2018 in Kazan

© Jegor Aleev/TASS? © Alexander Demyanchuk/TASS

De internationale voetbalfederatie (FIFA) zei dat het verwacht dat de wedstrijden van de world Cup 2018 in Rusland zal worden bezocht door meer dan 2,6 miljoen mensen. En als het goedkoopste ticket voor de wedstrijd tussen Rusland en Egypte is ongeveer 1200 roebels, handelaren de prijs is 30 duizend. FIFA behoudt zich het recht voor om op verzoek van de ticket koper in te dienen documenten waaruit het bestaan van een goede reden is voor de overdracht.U moet ook begrijpen dat de FIFA geen enkele garantie kan geven dat de tickets worden doorverkocht. Kan ik verkopen of schenken van een ticket? ? Eerder werd gemeld dat de stadions zullen verkopen bier. Behalve bij de horens en leidingen.Geneesmiddelen mogelijk, maar niet meer dan een pakket met niet meer dan zeven verschillende namen. Voor een fan is verplicht van toepassing voor het overbrengen van een kaartje met uw persoonlijke account op de FIFA-website. Daarbij moet bedacht worden dat ook de entree ticket moet worden gegeven aan de nieuwe fans, wat een gewetenloze verkoper kan “vergeten” om u te waarschuwen. Dit kan worden gedaan vanaf 18 April tot het einde van de dag, drie dagen voor de aanvang van de desbetreffende wedstrijd.Maar dat is niet alles. ? Het is echter onwaarschijnlijk dat deze lijst is in staat om te verrassen de man die op de hoogte was gesteld op een sport-of culturele evenementen.