Entertainment

Theater “de Hedendaagse” opent een tour in Tbilisi

De tour werd mogelijk gemaakt dankzij het programma van het Ministerie van cultuur van Rusland “de Grote tour” en de steun van een groep van vennootschappen “het absolute” heeft de hoogte Kuznetsova. Daarnaast is in de georgische hoofdstad gastheer van twee bijeenkomsten: dit is een master class van Sergej Garmasj met studenten theater Instituut en ‘ s avonds met Valentin Gaft intellectuelen in Tbilisi. “Elke keer namen we op magische wijze, vervolgde ze. Moskou Sovremennik theater, onder leiding van artistiek Directeur, people ‘ s artist van de SOVJET-unie Galina Volchek opent woensdag tour in Tbilisi. Sinds het laatste bezoek was 31 jaar,” aldus het Agentschap gesprekspartner. 16 en 17 mei zal worden gepresenteerd op de spelen “Drie kameraden” door Remarque roman in een geactualiseerde editie, waar de belangrijkste rollen worden vertolkt door jonge kunstenaars Tatjana Lyalina en Shamil Khamatov. S. 19 en 20 mei tonen van Tsjechov “de boomgaard”, waar de drukke Jachthaven Neyolova, Sergej Garmasj, Vladislav Vetrov, Olga Drozdova, Maria Anikanova, Alexander Khovansky en andere kunstenaars. Gribojedov en zal duren tot en met 21 mei, TASS gemeld hoofd van het literaire deel van de “Sovremennik” theater Evgeniya Kuznetsova. De voorstellingen worden gehouden op het podium van het russische drama theater vernoemd naar A. “Ons theater bezocht Tbilisi drie keer: in 1962, 1985 en 1987. Gribojedov. Geen wonder dat op de service-ingang hing een poster: “We hebben gewacht voor meer dan 30 jaar.” “Het was leuk om te leren dat de kaartjes voor onze voorstellingen volledig verkocht – zei Kuznetsov. Ze gaf aan dat ze aankwam in Tbilisi een team van 103 mensen (kunstenaars, medewerkers van de enscenering en de administratie van het theater). – In de woorden van de Directeur van de Gribojedov theater van Nikolaj Sventitsky, hij probeert niet de telefoon op te nemen, omdat de enige reden waarom hij nu belt naar tickets, “Modern”, maar ze zijn al lang voorbij”. Een bijzonder punt op de geselecteerde programma in de avond Galina Volchek “Theater als het lot”, die zal plaatsvinden op 21 mei op het hoofdpodium van het Theater. In de poster van de tour omvat twee voorstellingen, beide georganiseerd door Galina Volchek. Vergeet niet over de tour “sovremennikami” en in de Gribojedov theater. /TASS/. S. – Tbilisi tour is een speciaal geval van herinneringen aan, bijvoorbeeld, zijn in het boek van de memoires, de beroemde acteur Michail Kozakov”. A. MOSKOU, mei 16.