Buitenland

Ryabkov: Rusland is klaar voor de top, met de Verenigde Staten, de timing van de vergadering niet besproken

“Maar het is, helaas, niet uitgevoerd in de modus van deze kwesties te bespreken met ONS, want we hebben geen idee wanneer en waar deze ontmoeting kon plaatsvinden”, – de conclusie van de Plaatsvervangend Minister van buitenlandse zaken. Dit werd vermeld op dinsdag door Vice-Minister van buitenlandse Zaken van Rusland Sergei Ryabkov, spreken op een bijeenkomst van de internationale discussie club “Valdai”. Echter, zoals vermeld, op 11 mei, handelend russische presidentiële assistent Yuri Ushakov, de vraag over de top en stopte op dit punt. De presidenten van Rusland en de verenigde staten Vladimir Poetin en Donald trump gehouden op 20 Maart telefoongesprek. “We willen een dialoog met de Verenigde Staten op alle niveaus, met inbegrip van het hoogste niveau, en we zijn er klaar voor,” zei hij. /TASS/. “Het [de voorbereiding voor een mogelijke top] gaat de werking van onze interne behandeling van een mogelijke agenda, de wezenlijke inhoud van de’ toegevoegde Ryabkov. MOSKOU, mei 15. Rusland is bereid tot een dialoog met de Verenigde Staten op het hoogste niveau, maar de timing van een mogelijke ontmoeting tussen de leiders van de twee landen nog niet hebben besproken. Na hem, de Amerikaanse leider zei dat “voorziet in de niet zo verre toekomst” de ontmoeting met de russische leider.