Sport

Neuer en Muller waren opgenomen in de uitgebreide samenstelling van de nationale ploeg van Duitsland op het gebied van voetbal in 2018 wk

Manuel Neuer

© EPA/ARMANDO BABANI

TASS, 15 mei. De samenstelling van het nationale team van Duitsland, die opgenomen zijn 27 mensen, als volgt:

keepers: Bernd Leno (Leverkusen), Manuel Neuer (Bayern München), Marc-Andre Ter Stegen (Barcelona, Spanje), Kevin Trapp (Parijs, Frankrijk);
verdedigers: Jerome milan weer over (Bayern München), Matthias Ginter (Borussia Mönchengladbach), Jonas Hector (“Keulen”), mats Hummels, Joshua Kimmich (zowel Bayern München), Marvin Plattenhardt (“Gert”), Antonio rüdiger (Chelsea, Engeland), Niklas Sule (Bayern München), Jonathan Tah (“Bayer”);
Middenvelders: Julian Brandt (Leverkusen), Julian draxler (Parijs, Frankrijk), Leon Goretzka (Schalke), Ilkay Gündogan (Manchester city, Engeland), Mesut Ozil (Juventus, Italië), Toni Kroos (real Madrid, Spanje), Mesut Ozil (Arsenal, Engeland), Nils Petersen (“Freiburg”), Sebastian Rudy (“Bavaria”);
vooruit: Marco Reus (Borussia Dortmund), Mario Gomez (Stuttgart), Leroy Sané (Manchester city, Engeland), Timo Werner (Leipzig), Thomas Muller (“Bavaria”). In een laatste bod zal zijn 23 spelers, moet worden verstuurd naar de Internationale Federatie van voetbal tot 4 juni. Neuer kreeg een fractuur van het linker been bij FC Bayern München training sessie in September vorig jaar, zijn deelname aan het toernooi werd in twijfel. Muller dit seizoen voor het team bracht 29 wedstrijden waarin hij scoorde acht doelpunten en gaf 15 assists. De world Cup wordt gehouden in 11 russische steden van 14 juni tot 15 juli in het duitse team is de huidige wereldkampioen en winnaar van de confederations Cup, die plaats vond in Rusland in de zomer van 2017. –0–SSA/VL

Zie ook

Falcao en James Rodriguez opgenomen in de uitgebreide samenstelling van de nationale ploeg van Colombia op het wk in 2018

Aangekondigd een uitgebreide nationale team van Panama voetbal op het wk 2018

Musa Idowu is opgenomen in de uitgebreide samenstelling van het nationale team van Nigeria op het wk voetbal 2018 De doelman van Bayern München, Manuel Neuer en zijn teamgenoot spits Thomas Muller is opgenomen in de uitgebreide Duitsland ploeg voor het wk 2018 in Rusland. Over deze rapporten een druk op de service van de duitse voetbalbond.