Buitenland

Lavrov: ONS verloren heeft alle rechten op grond van de Iraanse deal over de nucleaire kwestie, het verlaten van de overeenkomst

Volgens het hoofd van het Ministerie van buitenlandse zaken, de Europese partners zijn onder druk van de Verenigde Staten over het nucleaire deal. Volksrepubliek China en drie Europese landen – Frankrijk, groot-Brittannië en Duitsland – hebben ook bevestigd dat ze blijven vasthouden aan de overeenkomst.”

Zo zei Lavrov in Moskou zie ik dat “ze worden, al is het een zware druk.” “Al een ultimatum op de noodzaak tot het einde van de handel met Iran, met inbegrip van de levering van bepaalde producten, met inbegrip van de aankoop van Iraanse olie, zijn de zogenaamde time – 60 dagen, 90 dagen. “Terwijl alle andere partijen van het Gemeenschappelijk algemeen plan van actie op het nucleaire programma van Iran hebben verklaard dat ze blijven vasthouden aan al zijn verplichtingen, – merkte hij op, het beantwoorden van een vraag over het mogelijk de druk op de andere partijen bij de transactie. Wij zijn geïnteresseerd om het te bespreken samen tussen alle landen, die blijven binnen het kader van de overeenkomst inzake het Iraanse nucleaire programma.”

“Hoe duurzaam zijn de Europeanen deze tijd, omdat er in het verleden waren gevallen toen ze ging op het einde van concessies aan Washington in een duidelijke schade aan de rechtmatige belangen, laten we eens zien,” zei hij. MOSKOU, mei 15. Verenigde staten – ze zijn, in mijn opinie, niet ontkennen al deze rechten zijn al verloren”, zei hij. Hoe zou een dergelijk plan van de enorme druk,” zei de Minister. “Maar de Europese collega’ s vertellen ons dat ze klaar zijn om onafhankelijk te worden van de VS in hun handel en economische banden met Iran, en zijn van plan om een aantal compenserende maatregelen – vervolg Lavrov. En Iraanse functionarissen hebben dit bevestigd in de cursus, in het bijzonder van gisteren bezoek aan Rusland Minister van buitenlandse Zaken van Iran Javad Zarif. De VS verloren heeft alle rechten in het kader van het Gemeenschappelijk algemeen plan van actie op Iran ‘ s nucleaire programma, beëindiging van de overeenkomst. Dit werd vermeld door de russische Minister van buitenlandse zaken Sergej Lavrov dinsdag op een persconferentie. Zie ook

“Diplomatieke toon”: de dreiging van een AMERIKAANSE terugtrekking uit de nucleaire overeenkomst met Iran

“De Verenigde Staten kwam uit SVPD, verloren al hun rechten in verband met dit document, omdat er een aantal bepalingen die de deelnemers bepaalde rechten. /TASS/.