Entertainment

Internationale festival van de Muzikale collectie” zal worden gepresenteerd in St. Petersburg de world ‘ s classics

Onder de verwachting van solisten – violisten Nikita Borisoglebsky en Ilya Dineren, pianisten Polina Osetinskaya en Peter Laul, klarinettist Nikita Lyutikov, winnaar van de internationale competitie voor contrabas en De Bradetich Foundation (2017) en de ECHO Klassik-prijs (2017) Dominik Wagner (Oostenrijk). “Festival marathon traditioneel begint in mei en eindigt op het einde van het seizoen, op het einde van juni, de prestaties van onze Filharmonische orkesten uitgevoerd door people’ s artist van de SOVJET-unie Yuri Temirkanov en Alexander Dmitriev. En voor Alexander zou de uiteindelijke verklaring over de functie van artistiek Directeur en chef-dirigent van het Academisch Symfonie orkest van de Philharmonic society, die hij beheert al meer dan vier decennia,” aldus TASS Adjunct artistiek Directeur van de Philharmonic society Yevgeny Petrovsky. Dus, het orkest zal eerst chef-dirigent van het Warsaw Philharmonic orchestra Jacek Kasprzyk (Polen). De laatste avond deel te nemen drama acteur Eugene Dyatlov, die liederen uit de Sovjet-films over de revolutie en de burgeroorlog. Petersburg band geven een concert in Moskou. SINT-PETERSBURG, 16 mei. “Verzameling”: actoren

Op de dag van de grote Patriottische oorlog, juni 22, in de uitvoering van de Academic Symphony Philharmonisch orkest onder leiding van geĆ«erd kunstenaar van Rusland Vladimir Altschuler klinkt het Requiem van de St. Een verscheidenheid van programma ‘ s voor te bereiden uitgenodigd geleiders Vasili Sinaisky, Juozas Domarkas (Litouwen), Felix Korobov, Michail Tatarnikov, Pavel Bubelnikov, Michail Golikov, Leo Kremer (Duitsland), Dorian van Wilson (USA). Petersburg componist Sergej Slonimsky en Pastorale Symfonie van Ludwig van Bekhoven. Volgens hem “Collectie” dit jaar is rijk aan zowel symfonische en kamermuziek en een nieuwe Petersburgers namen. Het begin van deze viering zal de people ‘ s artist van Rusland, Maris Jansons, en geleid door het symfonisch orkest van de Beierse radio. Petersburg Filarmonica op tour, en dan ontving een uitnodiging om de “Muzikale collectie”. De SIGNUM saxofoon Kwartet uit Duitsland zal het presenteren van een programma “de seizoenen” muziek van Antonio Vivaldi en Astor Piazzolla geregeld voor een Kwartet van deze instrumenten en accordeon. Sint-Petersburg Philharmonic vernoemd naar Dmitri Sjostakovitsj opent op woensdag XIII internationale festival van de Muzikale collectie”, die zal duren voor bijna een maand en een half en een breed panorama van de wereld klassiekers. De twee kleuren van de tijd”, gewijd aan de 100ste verjaardag van de revolutie van 1917. In de Kleine zaal van de Philharmonie en pianist Denis Matsuev zal uitvoeren met de solisten van de Dresden staat orkest, en de tickets zijn al verkocht. Deze voorstelling van Maestro in het jaar van haar 75e verjaardag, opent met een korte tournee: na St. In deze dagen zal het laatste concert van de serie “Muziek van de revolutie. TASS Oleg Serdobol/. /Offset. Een ander lid van de al – russische violist Sergey Dogadin, wie won dit jaar de International violin competition in Singapore. Het derde Pianoconcert van Sergei Prokofiev met het orkest voert een jonge italiaanse pianist, Beatrice Rana, die met succes werd uitgevoerd met het St.