Buitenland

In het italiaanse Bari geopend honorary Consulaat van de russische Federatie

/TASS/. Nicholas. Vertegenwoordigers van het bedrijfsleven van Bari sprak zijn hoop uit dat de ere-Consulaat van griekenland zal bijdragen aan het overwinnen van de sterke regionale gevolgen van anti-russische sancties en russische counter-sancties. Van BARI, op 15 mei. Zoals opgemerkt in zijn gastvrije toelichting, de honorair Consul Michele Bollettieri, het Consulaat zal worden “een huis voor de Russen, maar het centrum voor bevordering van vrede, culturele initiatieven, en zal bijdragen aan de ontwikkeling van de economische betrekkingen.” Bari live 6 duizend immigranten uit Rusland, andere een paar duizend komen hier elk jaar om te vereren de relieken van St. De openingsceremonie werd bijgewoond door de Gouverneur van Puglia, Michele emiliano, burgemeester van Bari Antonio Dekaro, die gewezen op het belang van “strategische stap’ in de ontwikkeling van de economische, culturele en religieuze banden met Rusland en ook de russische Ambassadeur in Italië Sergei Razov. De ceremonie en het concert van klassieke muziek vond plaats op dinsdag in het historische theater Petruzzelli”. Nicholas. Vaak zijn deze bedrijven het ondergaan van de procedure ter goedkeuring van het door de autoriteiten van de russische Federatie, zijn actief in culturele activiteiten door het organiseren van kunst festivals, tentoonstellingen, conferenties en uitwisseling in het onderwijs. De diplomaat wees op “het hoogste niveau van de betrekkingen tussen Rusland en Italië”. In de Apennijnen dit zijn de consulaten in Ancona, Venetië, Verona, Florence, Udine, Bologna en Napels. Volgens de lokale afdeling van de Vereniging van Confindustria, in de vier jaar sinds de invoering van de Europese beperkende maatregelen tegen Rusland en de russische voedsel-embargo, wordt het volume van de regionale export naar Rusland daalde met meer dan de helft. Honorary Consulaat van de russische Federatie werd geopend in Bari, de italiaanse stad aan de Adriatische kust, waar de relikwieën vereerd door alle Christenen van St. Instituut honorair consulaten op vrijwillige basis, bestemd om u te helpen zowel de russische en italiaanse burgers in de consulaire diensten en de uitvoering van de officiële diplomatieke missies van de russische Federatie.