Economie

De vloot van de vennootschap “Nordavia” heeft toegevoegd haar eerste Boeing 737-700

ARKHANGELSK, 15 mei. “In de zomermaanden zal het uitvoeren van vluchten naar Anapa, Sochi, Simferopol van verschillende steden: Nizhny Novgorod en St.-Petersburg, Moskou, evenals vluchten van St. Op dinsdag, het vliegtuig, bestuurd door Amerikaanse piloten, we landden op het vliegveld “Arkhangelsk”. De vliegtuigen zijn verworven op grond van de lease-overeenkomst”, aldus TASS het commercieel Directeur “Nordavia” Svetlana Rodionova. De resulterende liner zal worden gebruikt op de routes van Arkhangelsk, Moermansk, Syktyvkar naar Moskou en St.-Petersburg, als in de zuidelijke gebieden. “Nordavia” is momenteel in het Park negen vliegtuigen van Boeing 737-500, in vergelijking met die van Boeing 737-700 is zuiniger en heeft een langere vlucht bereik en passagier capaciteit. Zoals verteld TASS technisch Directeur van de luchtvaartmaatschappij Dmitry Kosilov, het vliegtuig werd uitgebracht in 2004, hij opereerde in Mexico. Dit is het eerste vliegtuig van deze lijn [de maatschappij], vervolgens zijn we verwacht in augustus-September, op een ander vlak van deze lijn zou worden voor het einde van het jaar. /TASS/. De eerste Boeing 737-700 NG (Next Generation) toegetreden tot de vloot van het bedrijf “Nordavia”. “Bijvoorbeeld op vluchten van Archangelsk naar Turkije,” zei hij. “Het vliegtuig is 13.5 jaar is niet lang, de exploitant de enige was. Hier is hij gedestilleerd uit Florida, USA, waar hij verricht onderhoud,” zei Kasilof. De Algemeen Directeur “Nordavia” Anatoliy Semenyuk vertelde verslaggevers dat de Boeing 737-800, die behoren tot dezelfde heerser, en gepland om naar het einde van het jaar, zal worden gebruikt in 2019 voor internationale vluchten. “Het was moeilijk om een visum te krijgen, daarom een beroep op de Amerikaanse piloten. Het vliegtuig werd bestuurd door Amerikaanse piloten vanwege de moeilijkheid van het verkrijgen van een visum van de russische bemanning. “We zijn nu aan het veranderen van de lijn, het vlak is een 737-700. Onze piloten zijn klaar om te werken op deze toestellen, ze zijn opgeleid, zoals in andere bedrijven die werken met deze toestellen,” – zei de technisch Directeur van de luchtvaartmaatschappij. Petersburg naar Samara en Kazan, die wedstrijden van de world Cup,” zei Rodionova. “In dit vliegtuig 142 zitplaatsen, in de vorige 132-135, en het vliegtuig comfortabeler,” zei Kasilof.