Entertainment

De Tentoonstelling “Toergenjev. Tijd Moskou”, is geopend in het Historisch Museum

Tijd Moskou” getimed om het 200-jarig bestaan van de verjaardag van de schrijver Ivan Toergenjev, open op woensdag bij het nationaal Historisch Museum. De Tentoonstelling “Toergenjev. – Het leven en werk van deze man kan niet los worden gezien van Moskou. De auteur van een reeks essays “notities van een jager”, het verhaal “Asya”, de romans “Vaders en zonen”, “de edele nest”, het verhaal “Mumu”. Kargapolova eraan herinnerd dat Moskou is geassocieerd met jaren van studie van de schrijver, zijn eerste liefde, de eerste publicaties en theaterproducties. Over het concept

De jubileum-project, volgens de organisatoren, “wil laten zien het belang van Moskou en de Moskovieten in het leven en de werken van de klassieken”. Onder de exposities – foto ‘ s van Toergenjev, handtekeningen, meubel huizen, die zijn schrijver. Portret Van Ivan Toergenjev. Toergenjev was de eerste in de russische literatuur begon te leren, de identiteit van de “nieuwe mens” van de jaren zestig, zijn morele kwaliteiten en psychologische kenmerken. Uit de biografie

Ivan konstantin sergejevitsj Toergenjev (1818-1883) – de russische schrijver, dichter, essayist, criticus, memoirist. Hij schiep kunst systeem heeft invloed op de poëzie van niet alleen russisch, maar ook West-Europese roman van de tweede helft van de NEGENTIENDE eeuw. Een van de klassiekers van de russische literatuur, die gebruik hebben gemaakt van de meest belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling tijdens de tweede helft van de negentiende eeuw. Speciaal voor de tentoonstelling ontwikkelde een interactieve kaart “turgenevskiy” adres gebonden aan de regeling van de metro van Moskou. /TASS/. Het relevante gedeelte van de tentoonstelling zal vertellen over de eerste liefde van de schrijver Ekaterina Lvovna de Shakhnovskaya, roman, Tatiana Bakoenin. Bisson

© State Historical Museum

MOSKOU, mei 16. De stad gaf hem trouwe vrienden, bewonderaars, en belangrijker nog, vele helden van Toergenjev ’s werken – Moskovieten”. “Veel van de tentoonstelling projecten was geassocieerd met Toergenjev, maar de context zoals Toergenjev tegen de achtergrond van Moskou nog niet was, vertelde TASS curator van de tentoonstelling van Natalia Kargapolova. Dankzij hem, de russische taal op grote schaal werd gebruikt, de term “nihilist”. Dagerotipii O. Bezoekers zullen ook zien portretten van Toergenjev ‘ s werken van de schilders van Ilja Repin, Vasili Perov, Konstantin Makovsky. Volgens de curator, de bezoekers zullen zien zeldzame objecten die behoren tot de familie klassieke, icoon van soorten Toergenjev, zijn te duelleren met pistolen, en portretten van de familie van de Moskovieten, alsmede portretten van deze edellieden, kooplieden, studenten, met wie Toergenjev in Moskou, die hem voedsel voor de vorming van de literaire beelden in de werken van “de edele nest”, “Eerste liefde”, “Rudin”, “Ongelukkig”. Voor het grote publiek is de tentoonstelling open van 17 mei en zal duren tot en met 30 September.