Entertainment

De rekenkamer voor 2017 onthuld in de wereld van de cultuur met 3,6 miljard roebel.

“Het totale bedrag van de financiĆ«le overtredingen vastgesteld in 2017 op het gebied van cultuur, cinematografie, bedroeg 3,6 miljard roebel,” – zegt het document. /TASS/. De resultaten van de gebeurtenissen die de kamer verzonden 10 inzendingen en twee voorschriften, die uiterlijk op 1 januari 2018 worden gemaakt in volledige en verwijderd uit de controle vijf optredens en twee recepten. Volgens het rapport “in 2017, geretourneerd middelen om de Federale begroting in de hoeveelheid 142,2 miljoen roebels, met inbegrip van in de loop van de check – 2,5 miljoen roebel.” MOSKOU, mei 16. Gedurende het jaar, de kamer werkte zeven control en drie expert-analytische activiteiten in dit gebied. De rekenkamer vorig jaar onthuld financiĆ«le overtredingen in de sfeer van cultuur volume van 3,6 miljard roebel. Werd getest 311 objecten. Dit is vermeld in het verslag over de werkzaamheden van de Toezichthoudende instantie voor 2017. Vijf uitzicht gedeeltelijk kan worden uitgevoerd en blijft in control.