Entertainment

De rekenkamer gevonden overtredingen in de uitvoering van de steun touring theaters

Volgens het rapport, het Ministerie van cultuur opgedragen “aan het ontwikkelen van een procedure voor de selectie van de gebieden voor de voorstellingen op tournee, onder voorbehoud van een uniforme dekking van de ronde van de regio’ s en het verhogen van de beschikbaarheid van de theatrale diensten aan het publiek.”

De audit bleek ook misbruik van de middelen van de Federale begroting voor het Moskouse kunsttheater. Het Moscow art theatre. A. A. P. Tsjechov en het Moscow art. MOSKOU, mei 16. De kamer opgemerkt dat de reizen zijn gepland theaters en het Federale centrum voor ondersteuning van activiteiten tour “zonder te letten op de dekking van de regio’ s tour staat theaters, die leidt tot ongelijke dekking van de regio ‘s” met hen. Dit is vermeld in het jaarverslag van de toezichthouder. Tsjechov in 2014-2015 en de eerste helft van 2016 ten koste van subsidies voor de bepaling van de staat de opdracht betaald voor het werk van verpleegkundigen medical health center in het totale bedrag van 3.1 miljoen roebel. De kamer heeft aangetoond dat in het kader van het programma ondersteunen touring regio ‘ s is ongelijkmatig bedekt met het indrukken van de Federale theaters. “In 2016, een touring activiteiten van de Federale theaters niet uitgevoerd in 23 onderwerpen van de russische Federatie met een totale bevolking van bijna 21 miljoen mensen, in 12 regio’ s met een bevolking van meer dan 8 miljoen mensen van de tour was niet uitgevoerd in de laatste 3 jaar dat getuigt van de onvoldoende ontwikkeling van de tour de activiteiten en niet voldoen aan de doelstellingen van het concept (ontwikkeling van het theater)”, – zegt het document. “De staat taak voor het verlenen van medische hulp is gevestigd, – vermeld in het Toezichthoudende orgaan. /TASS/. P. – In de loop van de controle-activiteiten geld weer aan de Federale begroting.”

GITIS in 2014 worden de saldi van grants-in-aid 2013 met de renovatie van de lokalen in Kislovsky pereulok in het bedrag van 9 miljoen roebel werd uitgetrokken voor het groot onderhoud van de gebouwen van het Instituut zich op de andere locaties.