Sport

De fans van FC Anji” vrij zal zijn voor de eerste overgang overeenkomen met “Jenisej”

Fans van Makhachkala football club “Anji” vrij zal zijn voor de eerste voorbijgaande wedstrijd voor het recht om deel te nemen in het volgende seizoen van de Premier League met Krasnoyarsk “Jenisej”. – Ontvang een ticket kan je er een safety manager van de club voor een half uur voor de start van de wedstrijd, de gast staat, de sector 6 (zuidzijde)”. TASS, 15 mei. “Jenisej” heeft als derde eindigde in het teken van het Voetbal van de national League (FNL), het scoren van 81 punten. Over deze rapporten een druk op een dienst van de ploeg uit Dagestan. “Tickets voor de fans “Anzhi” in stadion “de Voetbal-arena Enisey vrij zal zijn, – wordt gesproken in het bericht van press – service. Aan het einde van het seizoen, “Anji” vond de 14e plaats in het klassement van de Premier League met 24 punten. De eerste wedstrijd zal plaatsvinden in Krasnojarsk op 17 mei, de tweede bijeenkomst zal worden gehouden in Makhachkala op 20 mei.