Buitenland

De Doema voorgesteld te beroven van zijn vrijheid, voor een periode van maximaal vier jaar voor de uitvoering van de sancties van het Westen Rusland

Zie ook

Wat u moet weten over het wetsvoorstel met betrekking tot de reactie tegen de Verenigde Staten

Voor dergelijke delicten biedt voor een boete van maximaal 500 duizend roebels of beperking van de vrijheid voor maximaal drie jaar, of een verplichte werken voor dezelfde duur, of te arresteren voor maximaal zes maanden, of vrijheidsbeneming voor een termijn van maximaal drie jaar met een boete van maximaal 200 duizend roebels. Het wetsvoorstel wijziging van het wetboek van strafrecht van de russische Federatie, die is aangevuld met een nieuw artikel 284.2 “Beperking of weigering tot het uitvoeren van normale zakelijke transacties of transacties te helpen bij de handhaving van de beperkende maatregelen die zijn opgelegd door een buitenlandse staat, de Unie van buitenlandse Staten of internationale organisatie”. /TASS/. De Doema vergadering op dinsdag unaniem aangenomen in de eerste lezing van het ontwerp van wet op de strafrechtelijke aansprakelijkheid voor deelname aan de anti-russische regime van de beperkende maatregelen op het grondgebied van de russische Federatie. In zijn eigen woorden, “de sancties hit meer dan 400 juridische entiteiten, ongeveer 200 burgers van ons land.” Het initiatief was op maandag door de luidsprekers van de Doema en de Federatie Raad Vyacheslav Volodin en Valentina Matvienko, leiders en vertegenwoordigers van alle parlementaire partijen. 4 jaar in de gevangenis voor de uitvoering van de sancties tegen Rusland

De nieuwe regelgeving geïntroduceerd aansprakelijkheid voor het “handelen of nalaten” door te voeren anti-russische sancties, als ze geleid tot beperking of ontzegging van de Commissie van de burgers van de russische Federatie, de juridische entiteiten, de russische Federatie, de regio ‘ s of gemeenten en bestuurd door personen van gewone zakelijke activiteiten of transacties. Aansprakelijkheid voor medeplichtigheid sancties

Specifieke bepaling wordt voorgesteld om in aanmerking te komen helpen met de invoering van de sancties tegen Rusland. © Michail Japaridze/TASS

MOSKOU, mei 15. De straf in dit geval voorziet in een boete van maximaal 600 duizend roebels, hetzij in de vorm van beperking van de vrijheid voor maximaal vier jaar, of gedwongen worden dwangarbeid voor dezelfde termijn, of een gevangenisstraf van maximaal vier jaar en met een geldboete van maximaal 200 duizend roebels. Bepaalt dat onder “normale bedrijfsvoering of transacties” verwijst naar de juridische acties die “vrij optreden in de gewone uitoefening van het bedrijf en andere niet in tegenspraak met de wet, de activiteiten van personen die niet verschillen van private en publieke organisaties en gecontroleerde buitenlandse entiteiten ten aanzien waarvan maatregelen ingevoerd van een beperkend karakter hebben.”

Zoals vermeld aan de journalisten de voorzitter van de Doema Vyacheslav Volodin, anticyclonic wetten moet de bescherming van de economie, de veiligheid, de rechten en de vrijheid van russische burgers. Onder dit wetsontwerp verwijst naar “de burger van de russische Federatie of van een bewuste actie, bij te dragen aan de introductie van een vreemde staat, een Unie van buitenlandse Staten of internationale organisatie van de beperkende maatregelen tegen het russische private en publieke organisaties en gecontroleerde personen.” Onder dit onderdeel valt onder ‘het verstrekken van advies en overdracht van informatie”, wat resulteert of kan resulteren in het opleggen van beperkingen ten aanzien van vennootschappen en onderdanen van de russische Federatie.