Gezondheid

VTSIOM: de meerderheid van de Russen zijn tevreden met hun leven, maar 45% verwacht een verslechtering van de situatie in het land

– met een maximum van drie jaar, waarna het percentage weer op het niveau van januari-februari (44 en 41%, respectievelijk) – 43 p. De meerderheid van de russische respondenten tevreden waren met hun leven – zeer goed/goed/behoorlijk goede situatie in het leven geroepen 77% van de respondenten. Het initiatief russische advies “polls-Sputnik” gehouden op 24 en 25 April 2018, de grootte van de steekproef was 2000 mensen, de maximale fout met een waarschijnlijkheid van 95% niet meer dan 2,2 procent. In Maart 2018, opgenomen, een stijging van 53 p. Bijna de helft (45%) van de respondenten nog steeds van mening dat de ergste tijden te wachten zijn, slechts een kwart (25%) zijn van mening dat ze al achter. “De politieke omstandigheden en de juiste achtergrond informatie, samen met sociaal-economische problemen beïnvloeden wat blijft er een vrij groot deel van onze medeburgers (45%), die van mening is dat het ergste nog moet komen”, zegt de Algemeen Directeur VTSIOM Konstantin Abramov. Index-waarden kunnen variëren van -100 tot 100 punten. © Sergey Maligawa/TASS

MOSKOU, mei 14. De negatieve trend weergegeven door de index van sociale verwachtingen: als in januari-Maart varieerde van -27 -23 p., dan in April ging het tot -38 blz. “De index van de sociale evaluaties van de persoonlijke levenssfeer in April 2018 is 60 p., in dezelfde periode 2015-2017 jaar, hij was 46, 35 en 53%, respectievelijk, – wordt gesproken in het bericht. De meerderheid van de Russen zijn blij met het leven en het waarderen van de situatie in het land, maar bijna de helft (45%) verwacht dat de verslechtering van de situatie. Indices worden berekend als het verschil tussen de positieve en de gemiddelde classificaties en negatieve beoordelingen. Hoe hoger de indexwaarde, hoe meer optimistisch respondenten. – De index van de sociale beoordeling van de situatie in het land na de forse daling in de eerste helft van 2016, voegde hij meer serieus, het bereiken van de piek waarden tijdens de laatste vier jaar, in November-December 2017 (51-50). Met betrekking tot de situatie in het land, bijna meer dan twee derde (68%) van de respondenten beschreven, positief of eerder positief. Dit blijkt uit de al-Rusland centrum van het bestuderen van de publieke opinie (VTSIOM), gepubliceerd op maandag op de website van de organisatie. in April.”

Dus, de beoordeling van de situatie in uw persoonlijk leven en in het hele land in 2018 blijven relatief hoog. Op hetzelfde moment, 18% van de respondenten zei dat het grootste probleem waar we op dit moment ervaart. /TASS/.